Tratamente naturiste - proprietati terapeutice ale plantelor, reteta, remediu, diete

Toate articolele din Tratamente naturiste

Tratament naturist pentru obezitate

Se cunosc efectele benefice ale otetului de mere in cazul colesterolului marit si cat de eficace este in tratarea obezitatii. Reteta urmatoare este pe baza de otet de mere, usturoi si miere de albine.

Siropul de ridiche neagra ajuta vezica biliara

Foarte bun pentru drenajul vezicii biliare este siropul de ridiche neagra.

Tratarea tusei cu ace de brad

Tratament naturist pentru vindecarea tusei cu ajutorul acelor de brad.

Tratarea tusei cu rasina de brad

Tratamentul naturist al tusei cu ajutorul tincturii de rasina de brad. Acest tratament este eficient si in cazul afectiunilor renale.

Tratament naturist pentru bataturi

Bataturile sunt acele formatiuni epidermice tari ce se fac pe degetele de la picioare sau pe talpa. Puteti folosii ca remedii(cu succes) urmatoarele retete naturiste.

Beneficiile musetelului

Musetelul este cea mai folosita planta pentru tratamentul gurii, avand un puternic caracter antiinflamator. Musetelul are o puternica actiune decongestiva, reparatoare si cicatrizanta.

Reconfortarea organismlui

Oboseala care cuprinde organismul in urma desfasurarii unei intense activitati cotidiene, starea de stres si starea de slabiciune manifestata in urma unei boli pot fi alungate prin apelarea la principiile active ale plantelor. Restabilirea fortelor vitale se poate realiza cu anumite specii de plante care actioneaza ca un intaritor. Prin ele se inlatura oboseala, se recapata vigoarea si buna dispozitie.

Ingrijirea picioarelor

Piciorul este ultimul segment al membrului inferior. El are nevoie de ingrijire pentru a-si mentine frumusetea. Se are in vedere incaltamintea, mentinerea unei igiene corespunzatoare si tratarea la timp a unor boli aparute. Purtarea incaltamintei necorespunzatoare, stramte, determina aparitia monturilor, bataturilor si basicilor etc.

Mergi la pagina:
Tratamente naturiste
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate