Tratamente naturiste - proprietati terapeutice ale plantelor, reteta, remediu, diete

Toate articolele din Tratamente naturiste

Tratamente naturiste pentru tenul ridat

Momentul aparitiei ridurilor difera de la persoana la persoana in functie de ereditate, abuzul de farduri, tulburari endocrine, tulburari de metabolism, influenta agentilor atmostferici, expunerea mult timp la soare, starile depresive, excesul de tutun, bauturi alcoolice, cafea etc.

Tratamente naturiste pentru tenul mixt

Este des intalnit. Se caracterizeaza printr-o secretie grasa pe frunte, nas, barbie iar restul tenului este uscat. ingrijirea unui astfel de ten se face pe zone, in functie de starea lui, folosindu-se una sau mai multe retete pentru tenul gras si pentru tenul uscat.

Tratamente naturiste pentru tenul uscat

Tenul uscat este caracteristic persoanelor ce au o piele subtire, fina, fragila, iritabila. Tenul uscat este intalnit la persoanele mai in varsta ca urmare a imbatranirii. Exista ten uscat alipic, lipsit de grasime si ten uscat deshidratat, lipsit de apa.

Tratamente pentru tenul gras

Tenul gras este consecinta hipersecretiei glandelor sebacee. Tenul este unsuros, lucios, lipsit de suplete si fragezime, porii sunt dilatati. Pielea de pe fata, daca nu este ingrijita, capata o culoare galbuie.

Tratamente naturiste pentru tenul normal

Tenul normal se mai numeste si eudermic. La un astfel de ten pielea este mata, catifelata, supla, moale, prevazuta cu pori fini. Pretentiile de ingrijire sunt deosebite.  Spalat zilnic, tenul normal este expus uscarii, ridarii.

Ingrijirea tenului cu ajutorul plantelor

Aspectul tenului indica, deopotriva, culoarea si calitatea pielii obrazul. Aceste insusiri sunt conferite de structura specifica si starea fiziologica a pielii acest nivel. Ea variaza de la individ la individ.

5 retete naturiste pentru schimbarea culorii parului

Metodele de schimbare a culorii parului sunt variate, unele sanatoase altele mai putin. Daca doriti schimbarea culorii parului, incercati mai intai cu o metoda naturala, fara vopsele si alte substante corozive.

23 de retete naturiste pentru ingrijirea parului, combaterea matretii si cheliei

Multe din afectiunile sau problemele pe care le avem isi gasesc remediul curativ in chiar in jurul nostru, prin plante. va prezentam in continuare cateva retete ce previn aparitia cheliei la barbati. Cititi-le si trimiteti-ne comentariile dimneavoastra.

Mergi la pagina:
Tratamente naturiste
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate