Plante - Cultivare si ingrijire  - umiditate, temperatura, sol, fertilizanti

Mai multe despre Cultivare si ingrijire

Flori de gradina care infloresc in aprilie

Florile de gradina se dezvaluie in toata splendoarea lor incepand cu luna aprilie. Sigur ca sunt si fori care ti-au infrumusetat gradina mai devreme, insa abia din aprilie vei putea avea o gradina intens parfumata si plina de accente de culoare. In general, daca vremea este frumoasa in luna aprilie, zilnic vei vedea cum iti apare o floare noua in gradina...

Primavara in gradina - cosmetizarea copacilor

Pentru ca este primavara de-acum si pentru ca trebuie sa incepem sa amenajam gradina pentru vara ce va urma, este nevoie sa stim ce avem de facut. Una dintre cele mai importante activitati in gradina este plantarea si cosmetizarea copacilor.

Curatenia de primavara in gradini

A venit primavara si odata cu ea si munca la gradina. Copacii trebuie curatati, frunzele si crengutele arse, pamintul afanat.

20 de sfaturi despre cum sa obtineti mai mult de la gradina dumneavoastra

Gradina dumneavoastra are un potential ridicat. Prin urmarea unor pasi simpli gradina dumneavoastra se va ridica la nivelul asteptarilor cu un minim de investitie.

6 sfaturi utile pentru o gradina fara buruieni

Ingradirea este o alta metoda foarte eficienta in a tine buruienile departe si a mentine gradina ordonata. Aceasta va ajuta sa tineti plantele straine departe, iar cele perene in gradina.

Cultivarea legumelor in gradina si balcon

A venit primavara ! Si cu sigranta veti vrea sa transformati petecul de pamant din fata casei dumneavoastra sau balconul intr-o gradina de legume, pentru a face acest lucru ne-am gandit la cateva sfaturi utile pe care le veti putea folosi cu usurinta.

Cum previi si tratezi patarea neagra a frunzelor la trandafiri

Patarea neagra a frunzelor este una dintre cele mai comune boli ale trandafirilor si este cosmarul multor gradinari iscusiti. Patarea neagra apare la trandafiri in special in perioada de tranzitie de la primavara la vara, dar si pe tot parcursul verii, tocmai atunci cand iti doresti ca trandafirii tai sa fie mai frumosi ca niciodata. Din fericire, sunt cateva metode prin care poti preveni si trata aceasta boala...

Cum cultivi ghimbir, o planta medicinala de exceptie

Ghimbirul este o planta perena cu multiple intrebuintari. Poate fi folosit in bucatarie, pentru mancaruri sofisticate, bauturi racoritoare sau prajituri, dar in acelasi timp poate fi utilizat ca planta medicinala. Ceaiul din ghimbir trateaza si previne mai multe afectiuni, printre care cele de natura digestiva, durerile de cap, cancerul sau bolile de inima...

Mergi la pagina:
Cultivarea si ingrijirea plantelor
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate