Cum sa cresteti Amaryllis - Steaua cavalerului

Cum sa cresteti Amaryllis - Steaua cavalerului

Luni, 26 Iulie 2010
9833 vizualizari | 2 comentarii

Inlaturati florile pe masura ce se usuca pentru ca planta sa nu isi iroseasca din energie incercand sa produca seminte.

Dupa inflorire taiati crengile astfel incat sa aiba doar 9-10 cm. Asezati ghiveciul intr-un loc cald si insorit continuand sa udati atunci cand suprafata pamantului din ghiveci este uscata.

amaryllis

Adaugati ingrasamant o data sau de doua ori pe luna. Scoateti planta afara in soare primavara dupa ce se mai incalzeste vremea.

 

De cum se apropie vremea rece, incetati udatul si hranitul pentru a induce hibernarea. Inlaturati frunzele numai dupa ce s-au ingalbenit.

 

Inainte de primul inghet, asezati ghiveciul in care ati plantat bulbul intr-un loc uscat intunecat si racoros. Subsolul casei ar fi locul ideal.

amaryllis

In luna noiembrie puteti deja sa scoateti ghiveciul la lumina. Reluati udatul si hranitul plantei.  Exista posibilitatea ca planta sa nu reinfloreasca in primul an dar nu renuntati, pentru ca merita o a doua sansa.

CE SPUN VIZITATORII

Servena in 18 Octombrie 2016

I was very happy to find this ne.t-isetI wished to thanks on your time for this glorious learn!! I definitely having fun with every little bit of it and Ive you bookmarked to check out new stuff you blog post.

Suskun in 10 Aprilie 2014

8 Dar nu carnea ne face pe noi plăcuţi lui Dumnezeu: nu ce2ştigăm nimic dacă me2ncăm din ea şi nu pderiem nimic dacă nu me2ncăm.Rom 14.17;9 Luaţi seama eensă ca nu cumva această slobozenie a voastră să ajungă o piatră de poticnire pentru cei slabi.Gal 5.13; Rom 14.13-20;10 Căci dacă te vede cineva pe tine, care ai cunoştinţă, că şezi la masă eentr-un templu de idoli, cugetul lui, care este slab, nu-l va eempinge pe el să măne2nce din lucrurile jertfite idolilor?1Cor 10.28-32;11 Şi astfel, el, care este slab, va pieri din pricina acestei cunoştinţe a ta: el, fratele pentru care a murit Hristos!Rom 14.15-20;12 Dacă păcătuiţi astfel eempotriva fraţilor şi le răniţi cugetul lor slab, păcătuiţi eempotriva lui Hristos.Mat 25.40-45;13 De aceea, dacă o me2ncare face pe fratele meu să păcătuiască, nu voi me2nca niciodată carne, ca să nu fac pe fratele meu să păcătuiască.si mai este o varianta care le place multora ,dar prescurtata ,fara final:Nu este altă fericire pentru om dece2t să măne2nce şi să bea, şi să-şi eenveselească sufletul cu ce este bun din agoniseala lui! Dar am văzut că şi aceasta vine din me2na lui Dumnezeu.Ecl 3.12-22; Ecl 5.18; Ecl 8.15;25 Cine, een adevăr, poate să măne2nce şi să se bucure fără El?Dacian ai perfecta dreptate,mi-am permis sa completez si sa vin in sprijinul vorbelor tale cu ceea ce am mai descoperit si eu din cuvantului Domnului,Biblia.
Ti-au fost de folos aceste informatii?
Parerea ta este importanta pentru noi, de aceea te rugam sa voteazi acest articol.

Foarte slab << 1 - 2 - 3 - 4 - 5 >> Foarte bun

Multumim!

Recomandari

Servicii Utile

ALTE ARTICOLE DIN FLORI APARTAMENT

Cum sa cresteti Amaryllis - Steaua cavalerului
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate