Fasolea agatatoare

Fasolea agatatoare

Duminica, 08 Martie 2009
11693 vizualizari | 4 comentarii

Informatii generale

Metoda de plantare: se seamana dupa ultimul inghet de primavara
Distanta
: 5 - 8 cm in randuri; 3-4 plante pe 30 cm² pentru culturi intensive.
Perioada pana la recoltare
: 45 - 70 zile
Cantitate recoltata pe 1,5 m de randuri
: 3 kg

Varietati
Acestor soiuri le ia mai mult sa ajung la maturitate dar se gasesc in nenumarate varietati.

Plantarea
Plantati fasolea intr-un loc insorit, cu drenaj bun. Faceti acest lucru doar dupa ce pamantul s-a incalzit bine.  Semintele vor putrezi daca stau intr-un pamant rece si umed. Plantati araci la distanta de 60 - 90 cm unul de celalalt. Pentru fiecare arac trebuie sa plantati 4 - 5 seminte. Dupa ce au incoltit scoateti pana la 3 plante de langa fiecare arac.

Ingrijire
Folositi ingrasamant dupa ce plantele ajung la 10 - 15 cm inaltime. Faceti un strat protector pentru a mentine solul umed. Scateti buruienile in mod regulat dar numai cand pamantul este uscat pentru a evita sa imprastiati eventuali virusi.

Recoltarea
Pentru ca aceste legume vor inceta sa mai produca, odata ce s-au dezvoltat boabele, culegeti pastaile inainte sa ajunga la maturitate. Acestea trebuie sa fie fragede si boabele sa nu fie foarte vizibile.

CE SPUN VIZITATORII

Ahmet in 23 Februarie 2015

chestia este ca-n articol nu se spune ardeavul intreg. senatul american facea cunoscut ca-n 2003 erau 33 de milioane de oameni flaminzi si se spunea ca numarule este totusi mult mai mare. acum pe criza dau un numar un pic peste cifra mentionata acum 6 ani insa ardeavul este pe la x2 si stiu asta din experinta pt ca asa se numara in vest cind este vorba de nenorociri. din moment ce ei dau un numar de 50 milioane fara asigurari cifra flaminzilor este clara. apoi ei nu au inregistrati persoanele fara domiciliu homeless iar in plus mai sint si numitii working poor care nu aveau oricum suficienta mincare. in concluzie cifra reala este clar de 70 de milioane de flaminzi.newsweek a facut cunscut in toamna anului 2004 ca in ny fiecare al 5-lea nu avea suficienta mincare si facea apel la donatii. dupa cum se vede situatia este dramatica insa din diferite motive este ascunsa.

CAROL in 03 Noiembrie 2013

LEARN ENGLISH ASHOLES!

Krystalyn in 19 Octombrie 2012

Kick the tires and light the fires, pbolrem officially solved!

Delores in 12 Septembrie 2011

Phenomenal breakdown of the topic, you shuold write for me too!
Ti-au fost de folos aceste informatii?
Parerea ta este importanta pentru noi, de aceea te rugam sa voteazi acest articol.

Foarte slab << 1 - 2 - 3 - 4 - 5 >> Foarte bun

Multumim!

Recomandari

Servicii Utile

ALTE ARTICOLE DIN LEGUME

Fasolea agatatoare
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate