Flori de... dragoste

Flori de... dragoste

Joi, 28 Iulie 2011
6679 vizualizari | 4 comentarii

Pe langa mesajul pe care fiecare floare in parte il transmite, chiar si culoarea si felul in care sunt aranjate in buchet pot sa spuna ceva.

Totul este sa stim sa citim asemenea semne ascunse. Astfel, fiecare culoare are un mesaj propriu binestabilit.

Alaturarea culorilor intr-un buchet are insa un cu totul alt mesaj. In functie de un cod bine stabilit, un buchet cu alb si galben intens semnifica o suficienta insuportabila.

Un buchet de flori albe si violete vorbeste despre o delicatete incontestabila, iar cel alcatuit din flori bleu si rosii, de fidelitate. Buchetele din flori galbene-deschis si roz inseamna pur si simplu tradare in dragoste.

Florile portocalii aduc fericire, caldura, vitalitate si de asemenea exercita o influenta foarte buna asupra dispozitiei umane. Ele reusesc sa sugereze cel mai bine sentimentele de dragoste juvenila si arzatoare. De asemenea culoarea galbena este simbolul nobletii, bogatiei, iar tonurile ei puternice pot sugera uneori gelozie, egoism, invidie. Florile albastre sugereaza pe o parte nemarginire, distanta si pe de alta parte speranta si incredere.

Verde este culoarea naturii primavara, a renasterii si a tineretii. In buchetele de flori si aranjamentele florale ofera note de prospetime si naturalete. Poti oferi buchete de flori verzi la inceputul unei relatii ca o dovada de sinceritate.

Buchetelul de ghiocei - este doar aparent modest, pentru ca, pe langa mesajul de puritate si delicatete, ghioceii transmit si asigurarea ca ne putem paza pe cel sau pe cea care ii daruieste.

Buchetul de trandafiri rosii - este o declaratie de dragoste in toata regula, care implica si... parintii.

Buchetul de zambile - pe langa incantarea de prospetime si parfum pe care o poarta, transmite si bucuria, speranta, trainicia sentimentelor celui care il ofera.

Buchetul de flori galbene - este o declaratie deschisa de gelozie, neincredere si chiar infidelitate.

Buchetul de lalea - indiferent de culoarea lor, exprima intotdeauna dragostea sincera.

Dilema numarului

Toata lumea stie ca, de regula, se daruiesc minimum trei fire de floare. Un singur fir de floare se daruieste doar daca se alege in soi nobil, impunator. Primavara devreme, oferirea unei singure crengute de liliac semnifica intotdeauna prima iubire. Doua fire de floare sau buchetele cu un numar par de flori se duc doar la ceremonii funerare, chiar daca e vorba de coroane sau jerbe.

Trei fire de floare spun: "Noi doi ne potivim perfect". Cinci fire, un simplu dar ferm "te iubesc". Sapte: "Vreau sa fiu al tau". Cincisprezece: "Esti perfecta!" iar doua zeci si trei de fire spun: "Esti... speciala!".

CE SPUN VIZITATORII

Adonica in 26 Februarie 2017

bueno realmente este cms esta cogiendo fuerza en nuestro país eso es bueno.ahora necesito saber como instalar wordpress en linux es­caÃpficemente en debian ahora si alguien me puede ayudar a conseguir un manual completo de wordpress 3.5 en español que me los envié al correo este.y themas escandalosos de color negro principalmente

Jose in 23 Februarie 2015

GoliciuneNimeni nu se scandalizeazăDe cei care umblă prin viaţăcu inima goală.Poate şi pertnu faptul că aşa cevase petrece doar printre adulţi. PudoarePudoarea minţiide neeentrecut!Nu suportă Minteasă vadă fericirea nudă.Cum se-nteelneşte cu eao eembracă de-ndată een geendurişi-i ateernă pe umeri o ţesăturăscorţoasă de cuvinte. (Cristian Turcanu, Timp inflorit )

cristina in 27 Octombrie 2014

eu am gasit la https://florariacupovesti.ro/ o descriere frumoasa a semnificatiei culorilor florilor: https://florariacupovesti.ro/content/9-semnificatia-culorilor

Susan in 26 Mai 2012

pai, le meriti, ce sa spun!Bravo inca o data perntu azi. Da, astazi, inca mai ese 25 Martie 2010, dar orele sunt inaintate (23.34).Odihna placuta si iti doresc inca multe zile din astea, cu realizari, flori si multi prieteni in jur!
Ti-au fost de folos aceste informatii?
Parerea ta este importanta pentru noi, de aceea te rugam sa voteazi acest articol.

Foarte slab << 1 - 2 - 3 - 4 - 5 >> Foarte bun

Multumim!

Recomandari

Servicii Utile

ALTE ARTICOLE DIN FLORI DE GRADINA

Flori de... dragoste
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate