Gradina-Online.ro - gradina, online, informatii, plante, sanatate, gradina, pomi, vitamine, minerale, dieta

Mai multe despre Ingrijirea florilor

Lumina necesara plantelor si florilor

Lumina reprezinta factorul esential de care depinde viata organismelor vegetale verzi, fara de care acestea nu-si pot prepara hrana necesara existentei lor. Plantele cresc si se dezvolta normal in anumite conditii de lumina (intensitate, durata, calitate) ce difera de la o specie la alta in functie de originea ei geografica.

Cum recuperam petunia si muscata curgatoare ?

Plantele ce au avut de suferit in urma udarilor neregulate sau a actiunii daunatorilor se pot reface cu putin ajutor din partea noastra.

Orhidee - crestere si ingrijire

In cresterea lor trebuie sa se tina cont de anumite lucruri pentru a beneficia de toata frumusetea lor. Astfel, pe parcursul perioadei de vegetatie activa, orhideele trebuie fertilizate de doua ori pe luna pentru a le asigura o crestere optima.

Cum poti schimba culoarea hortensiilor din gradina

Hortensiile sunt flori spectaculoase si iti pot revitaliza gradina, datorita nuantelor pe care le pot avea: alb, roz sau albastru. Spre deosebire de alte flori sau arbusti decorativi prin flori, hortensiile au avantajul de a-si putea schimba nuanta in decursul vietii. Pentru aceasta, trebuie sa modifici pH-ul solului...

Prietenoasele panselute

Cum se instaleaza primavara, panselutele invadeaza parcurile si jardinierele de la balcoane. Bucurati-va si dumneavoastra de ele cu sfaturi utile de la noi!

Parfum de primavara

Firave, delicate si discret parfumate, florile de primavara, invaluite in aerul lor de mister si timiditate, sunt acum parca mult mai frumoase decat celelalte. Un motiv suficient ca sa le aveti acasa.

Pregatiti-va florile pentru zilele insorite

Daca vreti sa aveti pe fereastra sau pe balcon o gradina ca-n rai, plantele dumneavoastra au nevoie de ingrijie.

Secretele trandafirilor

Oriunde ar fi, innobileaza totul in jur. Trandafirul este floarea cea mai frumoasa a verii, dar si cea care iti da cele mai mari batai de cap.

Mergi la pagina:
Gradina Plante Sanatate - informatii si sfaturi
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate