Ingrijirea si hranirea plantelor

Ingrijirea si hranirea plantelor

Miercuri, 11 August 2010
3940 vizualizari | 2 comentarii

Majoritatea legumelor iubesc umezeala, dar nu atat cat sa stea in apa. Aproximativ 2 cm de apa pe saptamana este suficienta, daca nu ploua. Udati atunci cand primii 2 cm de pamant este uscat. Pentru recoltele semanate pe suprafete inalte din care apa se scurge mai repede trebuie sa udati odata la doua zile

Buruienile se lupta cu legumele dumneavoastra pentru fiecare strop de apa si nurtrienti, deci este important sa le mentineti la un nivel minim pentru ca sa nu prospere plantele nedorite. Sapati regulat printre plante ca sa descurajati buruienile sa creasca. Un strat protector din paie, compost sau plastic poate sa le tina la distanta de plantele mari cum sunt rosiile.

Fertilizarea recoltelor este esentiala. Gradinarii care cultiva ecologic observa ca a sapa amestecand compost de calitate inainte de plantare este aproape tot ce au nevoie legumele. Majoritatea insa, ar trebui sa foloseasca un ingrasamant special pentru legume, urmarind instructiunile de pe ambalaj. Nu aplicati mai mult decat este nevoie pentru ca ar putea fi daunator.

CE SPUN VIZITATORII

Jermajesty in 26 Februarie 2017

  Ujang-djunaediNovember 15, 20#sis2alamu&18217;alaikumAlhamdulAllah saya sdh terdaftar di web santri tahfidz, tapi maaf sy belum mentrasfer karena saya dftar diwaktu malam, namun mohon penjelasannya dari mana untuk memulainya ya Ustadz, karena saya baru mendengar murottal Mushaf Madinah, apakah mulainya dari Murotal/ada cara g lainnya.Atas penjelasannya saya mengucapkan terimakasih dan mohon maaf kalau salah dalam penulisan ataupun pertanyaaan

Roberto in 06 August 2012

2 sugestii:)een pimurl re2nd ar fi trebuit să scrii și numele fiecărui produs. Iar een al doilea re2nd, ate2ta timp ce2t tag-ul includea și oja, fake tan bronzer, ar fi trebuit să le incluzi chiar dacă nu ți se par importante. Și dacă le schimbi des, nu contează. Și eu am schimbat gelul de duș de acum ce2teva zile:)
Ti-au fost de folos aceste informatii?
Parerea ta este importanta pentru noi, de aceea te rugam sa voteazi acest articol.

Foarte slab << 1 - 2 - 3 - 4 - 5 >> Foarte bun

Multumim!

Recomandari

Servicii Utile

ALTE ARTICOLE DIN AMENAJARI GRADINA

Ingrijirea si hranirea plantelor
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate