legume - crestere, ingrijire, cultivare, rasad, ingrasaminte, solar

Mai multe despre Legume

Sfaturi pentru o gradina de legume ecologica

Pentru a va bucura de legume proaspete, gustoase si mai ales sanatoase cultivate chiar langa casa, va recomandam sa urmati aceste sfaturile prezentate in articolul de fata

Calendar regional pentru gradina de legume

Folositi aceste sfaturi de sezon ca sa obtineti cat mai mult din gradina dumneavoastra. Semanarea rasadurilor in interior necesita timp dar rasplata e pe masura in culturile de inceput de sezon.

De ce este importanta rotatia culturilor de legume in gradina

Rotatia culturilor de legume in gradina este practicata de mii de ani si are beneficii multiple asupra recoltei obtinute, fertilizand solul si reducand numarul daunatorilor in mod natural. Afla in continuare de ce este importanta rotatia culturilor de legume in gradina si motivele pentru care ar trebui sa o pui si tu in practica...

Orezul - Irezistibil

Pentru popoarele asiatice, este simbolul vietii si al fertilitatii. Mai nou, si pe la noi orezul este nu doar un aliment gustos si spornic, ci si un invitat de seama la ceremoniile de nunta.

Gradina la ghiveci

Precis ati cultivat deja pe pervaz sau pe balcon busuioc, salvie sau rozmarin. Acum ca aveti experienta, puteti incerca si cu legume.

Soia - alimentul cu multe fete

Adulata si pusa la zid deopotriva, soia era o leguma nelipsita de pe mesele romanilor cu mai putin de doua decenii in urma.

Anghinarea - Cynara scolymus

Adusa in Romania abia prin 1950, anghinarea are un trecut glorios.

Prazul - Allium porrum

Leguma traditionala a oltenilor, prazul, este una dintre cele mai vechi plante alimentare de pe pamant.

Mergi la pagina:
Legume
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate