Plante anti-iradiante

Plante anti-iradiante

Miercuri, 27 Iulie 2011
4776 vizualizari | 1 comentarii

 

Plantele semnalizeaza concret atunci cand campul energetic al organismului nostru este strabatut de radiatii magnetice sau telurice.

Si anume, prin locul in care cresc si prin infatisarea pe care o au. Instinctiv, animalele se tin deoparte de locurile strabatute de iradieri puternice.

Numai omul, care nu mai stie sa-si asculte si sa-si urmeze instinctul, sesizeaza prezenta iradierilor atunci cand deja e tarziu si nocivitatea lor si-a facut simtita actiunea.

Desi fenomenul n-a fost demonstrat stiintific, se pare ca razele telurice se nasc ca urmare a actiunilor radiatiilor cosmice asupra anumitor materii aflate in pamant sau asupra unor structuri geologice specifice.

Foarte temute sunt, de pilda, locurile in care se intalnesc, sub pamant, diverse artere de apa. Ele tulbura armonia din corpul vital al plantelor, animalelor si oamenilor.  Din miraculoasa lume a viului, singurele "intruchipari" care cresc anume pe zona cu raze telurice, pe care le si absorb, sunt plantele, intre care la loc de frunte se afla capsunii, traista-ciobanului, urzica si vascul.

In locuintele unde patul se afla exact deasupra unui focar de raze telurice si nu exista posibilitatea de a-l muta, se recomanda sa se puna sub pat, straturi de urzici sau feriga. Si mai bine este ca salteaua pe care se doarme sa fie umpluta cu un amestec de feriga si frunze uscate. Pe vremuri, chiar si la orase, saltelele copiilor erau umplute cu segras (alge) sau feriga.

Cat priveste capsunile, ele transforma iradierile din pamant in radioactivitate, care este continuta in micile seminte incrustate in fruct. Din cauza aceasta, multe persoane le gasesc, la fel ca si pe fragi, indigeste.

Vascul este un caz mai deosebit. Dupa cum se stie, celtii in considerau o planta magica. In ziua a sasea dupa o noapte cu luna plina, druizii - preotii lor - il culegeau cu seceri de aur, imbracati in vesminte albe. Adunat in stergare de in, din el se faceam medicamente si amulete.

In Evul Mediu, mai ales bolile de inima si epilepsia erau tratate cu vasc. Renumele lui, la fel ca al multor alte plante de leac, s-a schimbat insa repede in ocara. Datorita formei sale ciudate, de glob agatat in copacii pe care ii paraziteaza, hranindu-se din seva lor, vascul a fost considerat planta vrajitoreasca, iar locuitorii satelor erau sfatuiti sa-l distruga pe unde-l gasesc.

Abia in zilele noastre s-a descoperit ca vascul creste numai pe copacii bolnavi de o forma de cancer vegetal, pe care il vindeca, resorbind tumora. Procesul este valabil si in cancerul omului si al animalelor, care se trateaza in multe tari ale lumii cu Isorel (un extract farmaceutic din vasc).

CE SPUN VIZITATORII

Sugar in 12 Septembrie 2011

Weeeee, what a quick and easy souliton.
Ti-au fost de folos aceste informatii?
Parerea ta este importanta pentru noi, de aceea te rugam sa voteazi acest articol.

Foarte slab << 1 - 2 - 3 - 4 - 5 >> Foarte bun

Multumim!

Recomandari

Servicii Utile

ALTE ARTICOLE DIN PLANTE MEDICINALE

Plante anti-iradiante
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate