Plante exotice - plante, exotice, conditii, cultivare, ingrijire, colocasia, dieffenbachia, tratament

Mai multe despre Plante exotice

Pasarea Flamingo - Anthurium

Anthurium este o tropicala epifita,  o planta perena cu crestere in forma de tufa, de 70-80 cm inaltime. Frunzele sunt lucioase, cordiforme, cu petiol lung.

Feriga africana - Zamioculeas Zamiifolia

Zamioculeas Zamiifolia este o planta veche, cu origini preistorice. Foarte atragatoare si usor de ingrijit, seamana in aceeasi masura cu o feriga, cu un cicas sau cu un palmier.

Phoenix canariensis

Phoenix canariensis este unul din cei mai rspanditi palmieri datorita robustetei sale si a exigentelor reduse. Face parte din aceeasi familie ca si curmalul si este originar din Insulele Canare.

Cycas revoluta

Frunzele colorate stralucitor, foarte lungi si frumos arcuite, sunt compuse din numeroase foliole, la randul lor alungite si ascutite, cu asezare penata

Passiflora

Substratul pentru Passiflora trebuie sa fie reavan permanent din primavara pana in toamna. Iarna se reduce mult udatul, iar frunzisul se pulverizeaza cu apa.

Monstera

Monstera deliciosa este o planta in stare de vegetatie permanenta. Se comporta bine in camere calde, nu-i place frigul si caldura uscata.

Schefflera

Schefflera este o planta vesnic verde, provenita din zonele tropicale, care are aspectul unui pomisor decorativ prin frunzele sale. Planta prefera locuri luminoase, dar nu suporta actiunea directa a soarelui.

Philodendron

Philodendron este o planta de apartament decorativa, frecvent intalnita in birouri sau holuri, provenind din zona tropicala a Americii Centrale.

Mergi la pagina:
Plante exotice
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate