Soiuri de vita de vie pentru gradina de langa casa

Soiuri de vita de vie pentru gradina de langa casa

Luni, 02 Octombrie 2006
156688 vizualizari | 260 comentarii

Pentru a ne hotari asupra materialului saditor pe catre sa-l folosim in plantatia noastra de linga casa este necesar sa cunoastem ce fel de vita se poate produce.

Vitele nobile
Se mai numesc si vite europene, fiind superioare din punct de vedere calitativ vitelor de hibrizi producatori directi. Pina la aparitia filoxerei (sec.19), in toata Europa se cultivau numai astfel de vite, care se inmulteau prin butasi nealtoiti.

Dupa aparitia filoxerei, metoda obisnuita de inmultire a acestor vite este altoirea pe vite americane (vite portaltoi), ale caror radacini rezista la atacul acestui primejdios daunator. Numai pe terenurile nisipoase, aceste vite se pot inmulti prin butasi nealtoiti (vite indigene), deoarece in astfel de terenuri filoxera nu se poate dezvolta.

Vitele altoite
au o longevitate si o productivitate mai mare. Datorita calitatii superioare a strugurilor, aceste vite sunt recomandate cu prioritate pentru a fi cultivate pe linga casa. Vitele de hibrizi producatori directi

In tara noastra astfel de vite au inceput sa fie raspandite incepind din a doua jumatate a secolului XIX, in urma invaziei filoxerei si a bolilor (mana, faina-rea), care au distrus viile indigene din podgorii cu o indelungata traditie. Se numesc vite de hibrizi deoarece au rezultat in urma incrucisarii (hibridarii) intre diferite vite americane sau intre o vita europeana si una americana. Denumirea de vite direct producatoare provine de la faptul ca soiurile respective se inmultesc prin butasi neostoiti.

Hibrizii producatori directi nu sunt atacati de filoxera si rezista mai bine la ger si la boli decit vitele europene. Nu se stropesc, dar calitatea strugurilor si a vinului este inferioara in comparatie cu soiurile nobile (europene).

Datorita faptului ca nu intotdeauna populatia a avut la dispozitie vite altoite si pentru usurinta cu care se pot inmulti vitele de hibrizi producatori directi, acestea s-au extins mai mult in cadrul gospodariilor individuale, in special de la tara.

Productiile de struguri, inferioare insa din punct de vedere calitativ si chiar cantitativ, sunt un element hotaritor pentru schimbarea acestei optici care mai exista la multi locuitori, de a planta in curti, vite de hibrizi producatori directi.

Dupa timpul cind se coc, soiurile de vite se grupeaza in mai multe epoci de maturare (1, 2, 3). Soiurile cele mai timpurii (epoca 1) se coc aproximativ incepind cu data de 15 iulie, iar cele mai tirzii (epoca 3) catre sfirsitul lunii octombrie (o epoca dureaza circa patru saptamani).

CE SPUN VIZITATORII

Wulan Sari in 08 Noiembrie 2018

O zi buna,
  Înțeleg că sunteți foarte interesat în obținerea unui împrumut de urgență pe internet,
GUARANTEE TRUST LOAN sunt un grup de companii care oferă împrumuturi persoanelor fizice din întreaga lume cu rata dobânzii la prețuri accesibile și vreau să știți că împrumutul Garanția Trust va face ceea ce nici o altă companie nu poate face pentru dvs.

Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați asta este una dintre problemele în mâinile creditorilor falsi, vă asigur aici 100% că Garanția creditelor TRUST sunt o companie de încredere care în prezent instituie o schemă în formă de achiziție de împrumut pentru a ajuta diverse persoane, precum și organizații care au intenții de renovare, datorii?
  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Doamna Loana George, CEO al GUARANTEE TRUST LOAN, o femeie de afaceri internațională și un împrumut care a oferit împrumuturi. Vreau, de asemenea, să știți că Împrumutul de garanție nu a fost niciodată implicat în nici o activitate de fraudă.

Numele meu este Wulan Sari, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45.000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 180.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou.

În decembrie 2017, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Loana George, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Loana George,

Vreau să profit de această ocazie să-i mulțumesc doamnei Loana George și poate ca Dumnezeu să continue să binecuvânteze doamna Loana George. cand am intrat in contact cu mama doamna Loana George, am fost atat de fericit ca am luat imprumutul meu cu succes in contul meu, doar cu (Taxa de aplicare a creditului meu)

așa că am decis să împărtășesc mărturia mea pentru a ajuta pe alții aici în Romanias să obțină împrumutul lor, puteți contacta doamna Loana George prin EMAIL: loanageorge11@gmail.com

De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a sfătui toți românii că există multe escrocheri acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă doar prin doamna Loana George,

și o puteți contacta prin e-mail: (loanageorge11@gmail.com).
 De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (sariwulan3600@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Rosanne Letty Credit in 18 Iunie 2018

Aceasta este de a informa publicul larg că în prezent acordăm împrumut persoanelor care au nevoie de ajutor financiar la o rată a dobânzii scăzută de 3%. Dacă sunteți interesat să solicitați un împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații prin e-mail: rosanne_credit@hotmail.com

Angga in 22 Noiembrie 2017

Am acordat împrumuturi companiilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii rezonabilă de 2%. E-mail la: (anggadiman1@gmail.com) dacă sunteți interesat de oferta de împrumut.

Angga in 04 Noiembrie 2017

Buna tuturor,

Sunt un creditor privat, ofer un împrumut la 2% aceasta este o companie legitimă cu onoare și diferență suntem gata să vă ajutăm în orice problemă financiară pe care o oferiți noi oferim toate tipurile de împrumut, deci dacă sunteți interesat de această ofertă de împrumut contactați-ne prin e-mail: (anggadiman1@gmail.com)

Furnizați, de asemenea, detaliile următoare pentru a putea continua imediat cu împrumutul.

Nume:
Suma necesară:
Durată:
țară:
Scopul împrumutului:
Venit lunar:
Numar de telefon:

Contactați-ne cu detaliile de mai sus pe adresa noastră de email: anggadiman1@gmail.com

Vă privește cu toții.

susan patrick in 16 Octombrie 2017

Cauți un împrumut autentic?
Vreau să profit de această ocazie pentru a informa pe toată lumea că doamna Susan Patrick, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(susanpatrick18@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.

Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru o rată ieftină?
Ești în datorii?
Aveți un credit rău?
Ați fost refuzat de bănci sau de creditori?
Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă începe propria afacere?
Aveți nevoie de un împrumut pe viață?
Aveți nevoie de un împrumut de locuință / investiție?
contactați-ne prin adresa noastră de e-mail:
(susanpatrick18@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.
SALUTARI

Gioala in 02 Martie 2017

Persoana cu experienta in domeniul viticol si pomicol ofer spre vanzare butasi vita de vie soiuri de masa si de vin.

SOIURI DE MASA:
-HAMBURG
-CHEASLA
-CARDINAL
-MUSCAT DE ADDA
-COARNA
-ITALIA
-VICTORIA
-PERLETA

SOIURI DE VIN:
-MERLOT
-FETEASCA NEAGRA
-OTONEL
-MOLDOVA
-EZER

POMI FRUCTIFERI:
-STANLEY(prun)
-ANNA SPATH(prun)
-CENTENAR(prun)
-GOLDEN(mar)
-JONATHAN(mar)
-DACIA(cais)
-LITORAL(cais)
Pomi se vand la pretul de 3.5 lei/buc la cantitati mai mari.
Tel 0720673536

OANCEA Florin in 17 Februarie 2017

Ce soiuri de vin alb se pretează pentru o bolta in zona Dobrogei ?

OLIVIA DANIEL in 18 Noiembrie 2016

Buna,
Sunt dna Olivia Daniel, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
(Oliviadaniel93@gmail.com)

Mihaiu Seba - Bucuresti in 08 Octombrie 2016

Ion, sunt excelenti. Am si eu in curte vreo 10, fac icre bune si puii sunt chiar rezistenti. Bine, eu am un acvariu de 100 l. Acum depinde la ce vrei sa-i folosesti, insa gaste nu vor prinde cu siguranta. Incearca sa dai cu albastru de metil ca sa nu iasa caninii inainte de timp. Cand naparlesc, trebuie sa-i lasi sa zboare. Salut!

ion in 12 Septembrie 2016

ma numesc ion as dori sa stiu daca butasi vita esther shnt buni pentru zona ilfov branesti multumesc

Mihai Costescu - Slobozia in 17 Iulie 2016

Am luat si eu teapa acum 2 ani cu vite altoite de pe internet. In loc de Pinot Noir, mi-au iesit Tata Vacii. Anul trecut am cumparat din piata 10 butasi de Merlot, i-am pus in martie in pamant, au inceput sa se dezvolte, insa vreo 5 au cancer bacterian. Cei care le-au altoit nu au luat masurile necesare pentru dezinfectarea instrumentelor. Am citit despre acest cancer bacterian ca iti infecteaza solul si risti sa iti infecteze in timp toata podgoria. Imi pare rau, trebuie sa cumpar de acum de la producatori cu certificat. Macar pe aia ii gasesc sa le umflu botul apoi daca apar probleme de genul ..

Informatie utila in 29 Aprilie 2016

NU cumparati vita de vie altoita din piata, din targuri ori de la necunoscuti de pe internet. Am cumparat 50 de butasi, 30 erau infectati cu cancer bacterian - boala care nu se poate vindeca si iti infesteaza treptat toata curtea. Atentie maxima!

COSTEL in 17 Martie 2016

BUTASI VITA DE VIE ALTOITA
MUSCAT DE HANBURG,AFUS ALI,CEASLA,CARDINAL,OTONEL
OFER GARANTIE PE SOI
4RON/ 0727303263

grigore in 18 Februarie 2016

Persoana serioasa si cu experienta in domeniul viticol ofer spre vanzare butasi vita de vie soiuri nobile calitatea I si pomi fructiferi.Marfa se poate livra si prin Fan Curier,Oficiu Postal sau la domiciliu personal.

SOIURI DE MASA:
-VICTORIA
-CARDINAL
-CEASLA
-MUSCAT HAMBURG
-ITALIA
-AFUZ-ALI
-MOLDOVA
-TIMPURIU DE CLUJ
-TAMINA

SOIURI DE VIN:
-FETEASCA ALBA
-FETEASCA NEAGRA
-MUSCAT OTONEL
-TAMAIOASA ROMANEASCA
-MERLOT
-EZER
-HRIBID( care nu se stopeste)

Pomi Fructiferi:
-Prun:ANNA SPATH
CENTENAR
SILVIA
STANLEY
Cais:VIORICA
DACIA
Cires:MAI
IUNIE
Piersic:SPLENDID
Pomi la pretul de 7 lei/buc

BOTEA C-TIN in 11 Decembrie 2015

vand butasi vita de vie altoita
muscat de hamburg,afus-ali,ceassla,cardinal,tamaioasa,feteasca alba,otonel 4 LEI/BUTA
soi nealtoit nohan alb 700 fire 3lei/butas
OFER GARANTIE PE SOI
--BREAZA-BUZAU 0727303263

cornel in 24 Noiembrie 2015

nu cumparati de la costel burlacu din breaza ! am cumparat vita altoita de la el acum doi ani si a rasarit vita salbatica!

Mihail in 12 Noiembrie 2015

vreau sa cumpar butasi 1001

Demetri in 19 Octombrie 2015

Salut!Mai este valabil anunutl?Trimitem acest mesaj la fiecare anunt, pentru ca s-au adunat mult prea multe care nu mai par a fi valabile.Daca anunutl nu mai e valabil, te rugam sa-l stergi.Daca nu primim un raspuns in 30 de zile, vom sterge noi anunutl.Din moment ce mesajul este trimis la fiecare anunt, el va ajunge inevitabil si la anunturile care in mod evident inca sunt valabile. In cazul acesta, noi ne cerem scuze pentru deranj.Cu drag,Gab, admin dincolodebani.ro

pionutbz in 23 Septembrie 2015

Butasi vita de vie sortimente - preturi incepand de la 3 lei/buc
- busuioaca de bohotin
- muscat de hamburg
- muscat ottonel
- tamaioasa romaneasca.
Oferim acte necesare pentru reconversia culturilor.
Producem la comanda si alte soiuri.
Telefon: 0741168905

pionutbz in 23 Septembrie 2015

Butasi vita de vie sortimente - preturi incepand de la 3 lei/buc
- busuioaca de bohotin
- muscat de hamburg
- muscat ottonel
- tamaioasa romaneasca.
Oferim acte necesare pentru reconversia culturilor.
Producem la comanda si alte soiuri.
Telefon: 0741168905

Ramsey Dickson in 01 August 2015

Ai nevoie de un bani urgent pentru a achita facturile și de a soluționa datoriile dac da email: ramseydickson@outlook.com

Larry Fox in 22 Iulie 2015

Bine ati venit la 24 or de servicii de mprumut

Ați ncercat s obțin mprumuturi de la bnci, fr succes? Urgent nevoie de bani pentru a ieși din datorii? Nevoie de bani pentru extinderea sau nființarea de propria afacere? Obține un mprumut de la unul dintre cele mai importante companii de mprumut din Marea Britanie. 24 or Serviciul de mprumut este unul dintre cele mai mari companii de credite garantate din Marea Britanie și personalul nostru prietenos și experimentat sunt capabile s proceseze cererea dvs. rapid și eficient. Ați putea mprumuta peste orice termen 1-25 de ani si imprumuta orice suma de la 2.000 de lire sterline 50,000,000.00 pentru orice scop. Cu o rat a dobnzii sczut de 3% la toate prțile lumii. Aplicația este disponibil pentru solicitanții care au 18 ani și mai sus.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati prin e-mail: 24hourloanservice2011@gmail.com
Salutari
Larry Fox

Vasea in 18 Iulie 2015

Vand femei gonflabile pret importator tel. 0745989776

Neagoie Ion BRASOV in 18 Iulie 2015

Daca mergeti la Murfatlar, veti primi pe langa butasi si certificate, sfaturi despre intretinere si cum sa va infiintati mica podgorie. Constantenii se tin bine la malul marii si mi-au lasat o impresie excelenta. Bravo lor!

mihai in 15 Iulie 2015

pt. cei interesati de asi infinta o podgorie iasi sfatui sa se orienteze spre statiuni viticole precum: MURFATLAR, PANCIU, RECAS, COTNARI, acestia comercializeaza si butaci altoiti, eu personal am cumparat de la murfatlar care efectiv au super soiuri de vie, atit de masa cat si de vin, chiar daca dai cu ceva mai mult dar esti sigur de ceea ce ei de la ei in afara de asta ati ofera si consultanta

Mihai Bistrianu - Cluj in 09 Mai 2015

ATENTIE!! Printre cei care vand butasi de vita altoita sunt multi escroci care dau teapa la oameni. Eu am cumparat de la un astfel de nene din Prahova 100 de butasi, erau altoiti trebuia sa iasa soiul Victoria, insa au iesit vita salbatica. Rusine, stimat domn Victor Mazilu. Sa-ti fie rusine pentru faptul ca te crezi profesionist, insa te bazezi pe necunoasterea celor incepatori si le iei banii inselandu-i. Rusine!!!

gheorghita in 19 Aprilie 2015

buna ziua.ce pret are un butas de muscat de hamburg.ni ar trebui 20 de butasi.ms anticipat

Grigore in 20 Februarie 2015

Nr de tel 0720673536

Grigore in 20 Februarie 2015

Persoana serioasa si cu experienta in domeniul viticol ofer spre vanzare butasi vita de vie soiuri nobile calitatea I. Vita poate sa fie parafinata sau neparafinata, pretul este negociabil in functie de cantitate,fac livrari prin Fan Curier,Oficiu Postal sau la domiciuliu personal.
SOIURI DE MASA:
-VICTORIA
-CARDINAL
-CHEASLA
-MUSCAT HAMBURG
-TAMINA
-ITALIA
-AFUZ-ALI
-MOLDOVA
SOIURI DE VIN:
-FETEASCA ALBA
-FETEASCA REGALA
-FETEASCA NEAGRA
-MUSCAT OTONEL
-TAMAIOASA ROMANEASCA
-PERLETA
-RIZLING ITALIAN
-HIDRID(producatoare)

grigore in 22 Octombrie 2014

Persoana serioasa si cu experienta in domeniul viticol ofer spre vanzare butasi vita de vie soiuri nobile calitatea I :PERLA ROMANEASCA, REGINA VIEI, VICTORIA, CHEASLA, PERLETA, MUSCAT HAMBURG, TAMINA, AFUZ-ALI, ITALIA, MOLDOVA. Soiuri de vin calitatea I :FETEASCA ALBA, FETEASCA NEAGRA, MERLOT, MUSCAT OTONEL, TAMAIOASA. Producator care nu se stropeste la pretul de 3 lei.Soiurile sunt garantate si pot fi livrate de la domicilui prin Fan Courier sau Ofeciul Postal. ROG SI OFER SERIOZITATE!!! 0720673536

Grigore in 08 Martie 2014

Persoana serioasa si cu experienta in domeniul viticol ofer spre vanzare butasi vita de vie soiuri nobile calitatea I :PERLA ROMANEASCA, REGINA VIEI, VICTORIA, CHEASLA, PERLETA, MUSCAT HAMBURG, TAMINA, AFUZ-ALI, ITALIA, MOLDOVA. Soiuri de vin calitatea I :FETEASCA ALBA, FETEASCA NEAGRA, MERLOT, MUSCAT OTONEL, TAMAIOASA. Producator care nu se stropeste la pretul de 3 lei.Soiurile sunt garantate si pot fi livrate de la domicilui prin Fan Courier sau Ofeciul Postal. ROG SI OFER SERIOZITATE!!! 0720673536

adrian huzdup in 07 Martie 2014

vand butasi vita de vie diverse soiuri de masa si vin calitatea intai,parafinati sau neparafinati,soiuri de vin;muscat otonel,resling,tamaioasa,feteasca regala si neagra,iar soiuri de masa;afuzali,victoria,muscat de ada si hamburg,tamina,moldova,ceasla,perla si coarna neagr ,cardinal,sultanina,pretul este in functie de cantitate si soi,livram si prin curierat sau puteti veni si la domiciliu,breaza buzau ,ne puteti contacta la nr de tel 0730175143 sau0768640479

adrian huzdup in 29 Ianuarie 2014

pt mai multe detali sunati la nr de tel 0730175143sau0768640479

adrian huzdup in 29 Ianuarie 2014

PRODUC SI VAND BUTASI VITA DE VIE DIVERSE SOIURI DE MASA SI VIN CALITATEA INTAI ,SOIURI ALTOITE14 , PRETUL ESTE IN FUNCTIE DE CANTITATE SI SOI,LIVRAM SI PRIN CURIERAT SAU PUTETI VENI SI LA DOMICILIU

grigore in 27 Ianuarie 2014

Persoana autorizata si cu exeprienta in domeniul pomicol si viticol, ofer spre vazare butasi de vie inradacinati de calitatea I si II soiuri de masa albe(perla de ceaba ,regina viei, victoria, italia, afuz-ali, )soiuri de masa negre(muscat hamburg, tamina,moldova, coarna neagra) soiuri de vin albe(feteasca alba, feteasca regala,muscat otonel,tamaioasa romaneasca, perleta) si de vin negre(feteasca neagra,merlot) Pretul este negociabil in functie de calitatea, soiul si cantitatea produselor acestea putand fi trimise si prin curierat.Detali la nr.de tel:0720673536.ROG SI OFER SERIOZITATE!!!

adrian huzdup in 22 Ianuarie 2014

vand si produ butsi vita de vie diverse soiuri de masa si vin calitatea intai 14 soiuri altoite nr de te 0730175143

Catalin in 21 Noiembrie 2013

Pepiniera autorizata vand pomi fructiferi altoiti si certificati de calitate, comenzi de peste 50 bucati cu transport inclus in pret. Mai multe detalii despre soiuri gasiti pe site-ul nostru pom-fructifer.ro. Pret indiferent de specie sau soi: Intre 50-100 bucati- 11,5 lei Intre 100-300 bucati - 11 lei Intre 300-500 bucati - 10 lei transport inclus in judetele Valcea,Arges, Dolj, Olt si Mehedinti. Comanda se livreaza in maximum 12 ore. TELEFON 0735023717

VAND POMI FRUCTIFERI
Soiuri Mar
• Golden Delicious- Golden Delicios
• Red Delicious- Rosu de Iarna,Bot de Iepure
• Jonathan-Jonathan
• Idared – Paula Red
Portaltoi mar : M 111
Soiuri Cires
• Germesdorf
• Van de mai
• Stella
Soiuri Cais
• Sulmona
• Cea mai buna de Ungaria ( CMU)
Soiuri Gutui
• Beretzky
Soiuri Par
• Napoca toamna iarna
• Cure de toamna iarna
• Williams Rosu de vara
• Williams Galben de vara
Soiuri Prun
• Renclod Althan
• Stanley
• Black star
• Black diamond
Soiuri Nectarin
• Nectared 2
Soiuri Visin
• Crisana
• Nana
Soiuri Piersic
• Springold
• Cardinal
BUTASI VITA DE VIE
Pachet minim 20 buc.
Soiuri de vin
• Feteasca Regala
• Feteasca Alba
• Tamaioasa Romaneasca
• Muscat Ottonel
• Ceasla
Soiuri de masa
• Muscat de Hamburg
• Muscat de Adda
Vand BUTASI TRANDAFIRI
• Printesa de Monaco
• Red Berlin
• Remy Martin
• Orange Morsday
• Mondial
• Mister Lincon
• Double Delight
• Gold Medal
Vand puieti de nuc soiul Pedro
Pentru comenzi mari transportul se include in pret. Va rugam sa vizitati site-ul nostru pentru mai multe detalii: www.pom-fructifer.ro sau la 0735023717

adrian huzdup in 11 Noiembrie 2013

producem si vindem butasi vita de vie diverse soiuri de masa si vin in comuna breaza judetul buzau iar anul acesta avem 14 soiuri de butasi altoiti

adrianhuzdup in 22 Octombrie 2013

pt mai multe detalii ma puteti contacta la nr de tel 0730175143sau0768640479

adrian huzdup in 22 Octombrie 2013

vand butasi vita de vie diverse soiuri de masa si de vin calitatea intai ,en gros si en detail ,soiuri altoite 14 pretul in functie de cantitate livram prin curierat sau puteti veni si la domiciliu

Rosa in 03 Octombrie 2013

da, ai dreptate Catalin, prulerite la Caloian au scazut. sau exista locuri in care toate vinurile sunt mai ieftine. eu am luat ca reper hypermarketul Real si aici Caloianul cand eu m-am uitat ultima data costa 35 de lei. feteasca la putere era 60 de lei.o avere de saptamana viitoare voi continua seria inceputa cu rotenberg, adica ma voi axa pe crame-prezentarea acestora. cand voi de o crama- de ex Negrini -de la care nu am baut nici un vin, va fi si un post cu un vin semnificativ de la acea crama. voi incepe cu domeniile urlati, in 2 episoade.

adrian in 01 Octombrie 2013

PEPINIERA POMICOLA SI VITICOLA OFERA SPRE VANZARE MATERIAL SADITOR POMICOL SI VITICOL LA PRETURI DE PRODUCATOR.
OFERTA:
POMI FRUCTIFERI ALTOITI:
MAR: golden delicious,idared,florina,starkimson(bot de iepure),jonathan.
PAR: Williams,contesa de paris,favorita lui klapp,monica.
PRUN: Stanley,centenar,athan renglote,d’agen,tuleu gras,tuleu timpuriu,record,annaspath(anaspet).
CAIS: pannonia,falca rosie,dacia,tudor,traian.
PIERSIC: congres,springold,champion,dixired,nectared4.
CIRES: van,stella,germersdorf,boambe de cotnari.
GUTUI: beretzky,aromate.
VISIN: crisana.
BUTASI VITA DE VIE:
BUTASI DE VIN: feteasca alba,feteasca regala,tamaioasa romaneasca,feteasca neagra,muscat ottonel,merlot,riesling,cramposie,ceasla.
BUTASI DE MASA: muscat de hamburg,victoria,italia,moldova,timpuriu de cluj,cardinal,perla,muscat d’adda,afuz-ali.
PRETUL ESTE NEGOCIABIL SI DIFERA IN FUNCTIE DE CANTITATEA DORITA.
ATAT POMII CAT SI VITA DE VIE CORESPUND NORMELOR SI SUNT DE CALITATEA I.
SE POATE ELIBERA ATAT FACTURA FISCALA CAT SI CERTIFICAT DE CALITATE.
PENTRU COMENZI MAI MARI OFERIM TRANSPORT GRATUIT LA DOMICILIUL CLIENTULUI.
RELATII LA TELEFON: 0726 342 704

griogore gioala in 01 Octombrie 2013

Persoana autorizata si cu exeprienta in domeniul pomicol si viticol, ofer spre vazare butasi de vie inradacinati de calitatea I si II soiuri de masa albe(perla de ceaba ,regina viei, victoria, italia, afuz-ali, )soiuri de masa negre(muscat hamburg, tamina,moldova, coarna neagra) soiuri de vin albe(feteasca alba, feteasca regala,muscat otonel,tamaioasa romaneasca, perleta) si de vin negre(feteasca neagra,merlot) Pretul este negociabil in functie de calitatea, soiul si cantitatea produselor acestea putand fi trimise si prin curierat.Detali la nr.de tel:0720673536.ROG SI OFER SERIOZITATE!!!

cimpoi sorin in 15 Septembrie 2013

buna ziua asi vrea sa cumpar butasi de vita de vie soi fraga neagra.tel.0765304603

gabi in 19 August 2013

VA ROG O INTREBARE PENTRU CINE SE PRICEPE:se pot transplanta butasi de vita nobila -Palatina si Napoca in anul 3 de la plantare si anul 2 de rod?multumesc!

turcu in 19 August 2013

NU CUMPARATI DE LA BUZAU :RESPECTIV DE LA dl MITRAN!!! am comandat acum 3 ani muscat de hamburg 200butasi. anul acesta am constatat ca am o vie cu toate soiurile:capsunica, fraga, ceasla...mare magarie!

Oxigen in 29 Iulie 2013

NU CUMPARATI de la Chelaru Eduard.
Am luat in 2012 Feteasca Neagra 40 de butasi si au iesit struguri albi!
Isi bate joc de timpul si munca dvs.!

STEFANO in 11 Mai 2013

Buna ziua,va rog frumos as vrea si eu sa stiu care este cel mai bun soi de vita de vie ptr vin rosu din Romania si deasemenea sa nu necesite stropiri sa produca mult constant sa reziste la ger boli si daunatori,va multumesc ptr ca existati.Chao

lunganoiu victor in 05 Aprilie 2013

Multumesc pt ajutor daca puteti intra pe net adresa mea este victor1410 si putem sta mai mult de vorba.

enache in 04 Aprilie 2013

Domnule Lunganoiu, va rog contactati-ma la numarul de tel 0767171466 sau lasa-ti un numar de tel pentru a va contacta eu. Va multumesc


lunganoiu victor in 04 Aprilie 2013

Sant din Gorj o zona de munte as vrea sa fac o bolta ce soi de vita merge si unde potgasi va multumesc.

griogore gioala in 24 Martie 2013

Vand la angro caisi la pretul de 6 lei buc detali la nr. de tel;0720673536.ROG SI OFER SERIOZITATE!!!

gigi in 12 Martie 2013

daca are cineva cunostinte de un soi alb ptr vin placut in zona Galati-Braila si nu prea pretentios nu prea am timp ms.

griogore gioala in 10 Martie 2013

Persoana autorizata si cu exeprienta in domeniul pomicol si viticol, ofer spre vazare butasi de vie inradacinati de calitatea I si II soiuri de masa albe(timpuriu de cluj, victoria, italia, afuz-ali, perla)soiuri de masa negre(muscat hamburg, tamina,moldova, coarna neagra) soiuri de vin albe(feteasca alba, feteasca regala,muscat otonel,rizling italian,sauvignon) si de vin negre(feteasca neagra,merlot) Pretul este negociabil in functie de calitatea, soiul si cantitatea produselor acestea putand fi trimise si prin curierat.Detali la nr.de tel:0720673536.ROG SI OFER SERIOZITATE!!!

marius in 05 Martie 2013

Buna ziua, puteti sa-mi recomandati ce soiuri de vita de vie de masa si de vin rosu se preteaza mai bine pentru zona judetului Ilfov, la 20km de Bucuresti? Va rog frumos un raspuns pentru observ ca sunt oameni cu experienta pe aici.
Va multumesc anticipat.

aurel bobeica in 24 Februarie 2013

buna ziua as vrea sa cumpar butasi inradacinati 50 bc feteasca regala 30bc cesla 30bc resling 20bc nohan 20bc muscat otonel total 151 bcla un pret de 4 ron bc va rog un email daca ma poate ajuta cineva email jabob_onderhund@yahoo.com va multumesc

Slavic in 15 Februarie 2013

Am nevoie sa cumpar butasi de vita de vie Vostorg si Sasla

Telefon de contact 0254-64406 sau 0254-64447

Mob-060517715

Gioala Grigore in 09 Februarie 2013

Persoana autorizata si cu exeprienta in domeniul pomicol si viticol, ofer spre vazare butasi de vie inradacinati de calitatea I si II soiuri de masa albe(timpuriu de cluj, victoria, italia, afuz-ali, perla)soiuri de masa negre(muscat hamburg, tamina,moldova, coarna neagra) soiuri de vin albe(feteasca alba, feteasca regala,muscat otonel,rizling italian,sauvignon) si de vin negre(feteasca neagra,merlot) si pomi Caisi:tudor,dacia Prun:stanley,annaspath,centenar,tuleu timpuriu Mar:golden, bot de iepure, florina si Visini. Pretul este negociabil in functie de calitatea, soiul si cantitatea produselor acestea putand fi trimise si prin curierat.Detali la nr.de tel:0720673536.ROG SI OFER SERIOZITATE!!!

Codreanu 0740214978 in 07 Februarie 2013

Buna ziua,
Sunt interesat sa cumpar butasi de vie din soiul shiraz!!!

catalin in 29 Ianuarie 2013

butas smoot siebel nr 1000 si linda (capsunica roz) la cine gasec?

BOTEA CONSTANTIN/ 0727303263 in 23 Ianuarie 2013

VAND BUTASI VITA DE VIE CAL I
MUSCAT HAMBURG,MOLDOVA,AFUS-ALI,CEASSLA,FETEASCA ALBA,FETEASCA NEAGRA,RISLING,OTONEL
5 RON/0727303263

liliana in 21 Ianuarie 2013

pentru mada: te pot ajuta eu .locuiesc in craiova .ce soiuri te intereseaza ? de vin s-au de masa .transportul este gratuit .telefon 0767171466

liliana in 21 Ianuarie 2013

relatii telefon :enache liliana 0767171466

liliana in 19 Ianuarie 2013

vind butasi vita de vie de masa si de vin din urmatoarele soiuri:victoria .afus-ali.italia.lasta.karmen ,blek-medzik,m.hamburg,kardinal,rubel,ribijer,moldova-demasa si de vin:sardone,ita rizling,tamaioasa,k.sovinjon. merlo .frankovka.sovinjon blank .plovdina.c.burgundac la pretul de 6.ron\\buc negociabil in functie de cantitate .butasii sunt inradacinati si ceruiti ambalati la punga de cite 5

CHELARU EDUARD in 15 Ianuarie 2013

PEPINIERA POMICOLA SI VITICOLA OFERA SPRE VANZARE MATERIAL SADITOR POMICOL SI VITICOL LA PRETURI DE PRODUCATOR.
OFERTA:
POMI FRUCTIFERI ALTOITI:
MAR: golden delicious,idared,florina,starkimson(bot de iepure),jonathan.
PAR: Williams,contesa de paris,favorita lui klapp,monica.
PRUN: Stanley,centenar,athan renglote,d’agen,tuleu gras,tuleu timpuriu,record,annaspath(anaspet).
CAIS: pannonia,falca rosie,dacia,tudor,traian.
PIERSIC: congres,springold,champion,dixired,nectared4.
CIRES: van,stella,germersdorf,boambe de cotnari.
GUTUI: beretzky,aromate.
VISIN: crisana.
BUTASI VITA DE VIE:
BUTASI DE VIN: feteasca alba,feteasca regala,tamaioasa romaneasca,feteasca neagra,muscat ottonel,merlot,riesling,cramposie,ceasla.
BUTASI DE MASA: muscat de hamburg,victoria,italia,moldova,timpuriu de cluj,cardinal,perla,muscat d’adda,afuz-ali.
PRETUL ESTE NEGOCIABIL SI DIFERA IN FUNCTIE DE CANTITATEA DORITA.
ATAT POMII CAT SI VITA DE VIE CORESPUND NORMELOR SI SUNT DE CALITATEA I.
SE POATE ELIBERA ATAT FACTURA FISCALA CAT SI CERTIFICAT DE CALITATE.
PENTRU COMENZI MAI MARI OFERIM TRANSPORT GRATUIT LA DOMICILIUL CLIENTULUI.
RELATII LA TELEFON: 0726 342 704 (CHELARU EDUARD).

CHELARU EDUARD in 15 Ianuarie 2013

ptr mada:la primavara va pot ajuta eu.ma puteti contacta la 0726 342 704 si stam de vorba...

Ioan in 10 Ianuarie 2013

Ma intereseaza butasi din soiuri rezistente (nealtoite), descrise in cartea lui Virgil Grecu, sau alte soiuri nealtoite care se preteaza in zona Cristian-Brasov.
E-mail: proca.c.ioan@gmail.com

Ioan in 10 Ianuarie 2013

Ioan
Ma intereseaza butasi din soiuri rezistente (nealtoite), descrise in cartea lui Virgil Grecu, care se preteaza in zona Cristian-Brasov.

bogdan 0755871792 in 28 Decembrie 2012

buna ziua sunt din piatra neamt si ma intereseaza si pa mine sa cumpar 100 de butasi de vita de vie daca ma poate ajuta cineva . mar interesa pret si daca poate sa mii si planteze si cat ar costa cu totul multumesc

florin.bacanu@yahoo.com in 09 Decembrie 2012

vreau vuta de vie,soiul cinsaut. florin

marius in 03 Decembrie 2012

salut, puteti sa-mi recomandati ce tipuri de soiuri de vita de vie de masa si de vin rosu se preteaza mai bine pentru zona judetului Ilfov, la 12-20km de Bucuresti?
As dori sa formez o bolta in anul urmator...
Astept parerea dvs.

Va multumesc

Gioala Grigore in 17 Noiembrie 2012

Persoana autorizata si cu exeprienta in domeniul pomicol si viticol, ofer spre vazare butasi de vie inradacinati de calitatea I si II soiuri de masa albe(timpuriu de cluj, victoria, italia, afuz-ali, perla)soiuri de masa negre(muscat hamburg, tamina,moldova, coarna neagra) soiuri de vin albe(feteasca alba, feteasca regala,muscat otonel,rizling italian,sauvignon) si de vin negre(feteasca neagra,merlot) si pomi Caisi:tudor,dacia Prun:stanley,annaspath,centenar,tuleu timpuriu Mar:golden, bot de iepure, florina si Visini. Pretul este negociabil in functie de calitatea, soiul si cantitatea produselor acestea putand fi trimise si prin curierat.Detali la nr.de tel:0720673536.ROG SI OFER SERIOZITATE!!!

mada in 09 Noiembrie 2012

pt sudul oltului ce soi d vita se poate planta? cam 400 plante,unde pot cumpara

Masaro in 04 Noiembrie 2012

Doresc sa achizitionez 20 butasi de vie, struguri de vin alb si negru. Puteti sa ma sfatuiti ce soiuri recomandati pentru zona Seini de langa Baia Mare. As dori Cabernet, Merlot, Moldova, Muscat, Victoria, Cheasla.

BOTEA CONSTANTIN/ 0727303263 in 30 Octombrie 2012

VAND BUTASI VITA DE VIE ALTOITA CAL I
MUSCAT HAMBURG,MOLDOVA,AFUS-ALI,FETEASCA ALBA,FETEASCA NEAGRA,RISLING,OTONEL,CEASSLA
PRET 5 RON

CHELARU EDUARD in 23 Octombrie 2012

pentru voinea aurel: PEPINIERA POMICOLA SI VITICOLA OFERA SPRE VANZARE MATERIAL SADITOR POMICOL SI VITICOL LA PRETURI DE PRODUCATOR.
OFERTA:
POMI FRUCTIFERI ALTOITI:
MAR: golden delicious,idared,florina,starkimson(bot de iepure),jonathan.
PAR: Williams,contesa de paris,favorita lui klapp,monica.
PRUN: Stanley,centenar,athan renglote,d’agen,tuleu gras,tuleu timpuriu,record,annaspath(anaspet).
CAIS: pannonia,falca rosie,dacia,tudor,traian.
PIERSIC: congres,springold,champion,dixired,nectared4.
CIRES: van,stella,germersdorf,boambe de cotnari.
GUTUI: beretzky,aromate.
VISIN: crisana.
BUTASI VITA DE VIE:
BUTASI DE VIN: feteasca alba,feteasca regala,tamaioasa romaneasca,feteasca neagra,muscat ottonel,merlot,riesling,cramposie,ceasla.
BUTASI DE MASA: muscat de hamburg,victoria,italia,moldova,timpuriu de cluj,cardinal,perla,muscat d’adda,afuz-ali.
PRETUL ESTE NEGOCIABIL SI DIFERA IN FUNCTIE DE CANTITATEA DORITA.
ATAT POMII CAT SI VITA DE VIE CORESPUND NORMELOR SI SUNT DE CALITATEA I.
SE POATE ELIBERA ATAT FACTURA FISCALA CAT SI CERTIFICAT DE CALITATE.
PENTRU COMENZI MAI MARI OFERIM TRANSPORT GRATUIT LA DOMICILIUL CLIENTULUI.
RELATII LA TELEFON: 0726 342 704 (CHELARU EDUARD).

filip marius in 14 Octombrie 2012

buna ziua,
Sunt interesat de achizitia a 50 - 70 butasi de vita de vie cataratoare soi moldova. sunt din piatra neamt.

voinea aurel in 07 Octombrie 2012

Doresc sa cumpar 100 butasi vita de vie pentru vin 50 albi si 50 negri ,sant din Bucuresti .Va multumesc

Grigore in 30 Septembrie 2012

Persoana autorizata si cu exeprienta in domeniul pomicol si viticol, ofer spre vazare butasi de vie inradacinati de calitatea I si II soiuri de masa albe(timpuriu de cluj, victoria, italia, afuz-ali, perla)soiuri de masa negre(muscat hamburg, tamina,moldova, coarna neagra) soiuri de vin albe(feteasca alba, feteasca regala,muscat otonel,rizling italian,sauvignon) si de vin negre(feteasca neagra,merlot) si pomi Caisi:tudor,dacia Prun:stanley,annaspath,centenar,tuleu timpuriu Mar:golden, bot de iepure, florina si Visini. Pretul este negociabil in functie de calitatea, soiul si cantitatea produselor acestea putand fi trimise si prin curierat.Detali la nr.de tel:0720673536.ROG SI OFER SERIOZITATE!!!

CHELARU EDUARD in 08 Septembrie 2012

ptr dl daniel:va pot ajuta eu.ma puteti contacta la nr de tel 0726342704 sa vorbim mai pe larg.va multumesc.

in 02 Septembrie 2012

ma numesc daniel si sant din iasi si sant interesat sa caut pe cineva care sami vanda 200 de butasi de vie de masa si de vin si daca sar putea sa mii si planteze ca eu nu ma pricep nici de un fel si cam cat mar costa an total butasi + plantarea astept raspuns de la persoana care ma pote ajuta va multumesc

mon.mihail in 03 August 2012

mai multe dtali despre zona BARAGANULUI ar fi interesant

angela in 18 Mai 2012

Daca mai are cineva ,butasi de vie negri si albi ,din zona botosaniului,sa-i plantez acum de urgenta ,in curte ,ptr. bolta,va rog sa ma contactati la tel 0746322322,sunt din suceava,si sapt. am ruta botosani ,darabani .As doti vreo zece butasi inradacinati altoi.Astept raspuns urgent ,si multumesc anticipat.

vera in 18 Mai 2012

Buna,sunt din zona de deal a sucevei ,si doresc sa cumpar urgent cativa butasi de vita de vie,soiuri ce se preteaza acestei zone,ptr, si negri si albi.Astept raspuns urgent,multumesc.

LENȚI in 13 Mai 2012

m intereseaz ce fel de viț de vie, pentru bolt se preteaz n zona argeșului, mulțumesc anticipat.

Bunu mimi in 03 Mai 2012

Se repeta \"inferioare calitativ\', fara a spune de ce. In rest, banalitati. Daca am face inventarul substantelor toxice pe care le folosim la intretinerea unei culturi de vita nobila dar si la fabricarea vinurilor acestora ? Oferiti, printre alte nobile, un vin rosu inchis, 1001, cum se spune pe la noi si veti vedea reactia consumatorilor. Sau apreciati buchetul unor vinuri de Fraga, Cuderca, Capsunica s.a., in lunile de iarna. In general aceste vinuri blamate sint slab alcoolizate(se pastreaza mai greu), nu sint purtatoarele a nici unui pesticid, nu au facut obiectul studiului de specialitate deoarece a prevalat elementul rentabilitatii, ca sa nu mai vorbim de campaniile de desfiintare prin lege a respectivelor culturi .

sorin in 10 Aprilie 2012

ok via producator e cea mai convenabila . in rest imi place hamburgu si otonelu ok in rest e aiurea la gust doar la vin sint buni ceilalti

sorin in 05 Aprilie 2012

cum ar trebuii sa ii achitionez cei 100 de butasi??????????????????????

sorin in 05 Aprilie 2012

as vrea sa cumpar 100 de butasi.....muscat----otonel alb

GRIGORE in 19 Martie 2012

PERSOANA AUTORIZATA SI CU EXPERIENTA IN DOMENIUL POMICOL SI VITICOL ,OFER SPRE VANZARE BUTASI DE VIE INRADACINATI DE CALITATEA I SI II SOIURI DE MASA (muscat hamburg; muscat a\'dda;coarna neagra; moldova; victoria; afuz-ali; cheassla dore; perla zala; timpuriu de cluj) SI DE VIN ALBE(feteasca regala; muscat otonel; tamaioasa romaneasca; sauvignon) SI NEGRE( feteasca neagra; merlot; cabernet) PRETUL ESTE NEGOCIABIL IN FUNCTIE DE CALITATEA, SOIUL SI CANTITATE PRODUSELOR ACESTEA PUTAND FI TRIMISE SI PRIN CURIERAT. DETALI LA NR. DE TEL:0720673536. ROG SI OFER SERIOZITATE!!!

GRIGORE in 19 Martie 2012

Pentru d-l Radu avem aligote la 5 lei/buc aceasta poate fi livrata la domicilui prin curierat sau oficiu postal(marfa garantata pe soi)mai multe detali la nr. de tel:0720673536 sau 0735437256

CHELARU EDUARD in 19 Martie 2012

LA UN HECTAR INTRA CCA 4200-4500 FIRE DE VITA,DECI LA 5 HECTARE INTRA IN JUR DE 21.000 DE FIRE DE VITE.PTR ALTE INFORMATII SUNATI LA 0726342704.

CHELARU EDUARD in 19 Martie 2012

PEPINIERA POMICOLA SI VITICOLA OFERA SPRE VANZARE MATERIAL SADITOR POMICOL SI VITICOL LA PRETURI DE PRODUCATOR.
OFERTA:
POMI FRUCTIFERI ALTOITI:
MAR: golden delicious,idared,florina,starkimson,jonathan.
PAR: Williams,contesa de paris,favorita lui klapp,monica.
PRUN: Stanley,centenar,athan renglote,d’agen,tuleu gras,tuleu timpuriu,record,annaspath(anaspet),record.
CAIS: pannonia,falca rosie,dacia,tudor,traian.
PIERSIC: congres,springold,champion,dixired,nectard4.
CIRES: van,stella,germersdorf,boambe de cotnari.
GUTUI: beretzky,aromate.
VISIN: crisana,nana.
BUTASI VITA DE VIE:
BUTASI DE VIN: feteasca alba,feteasca regala,tamaioasa romaneasca,feteasca neagra,muscat ottonel,merlot,riesling,cramposie,ceasla.
BUTASI DE MASA: muscat de hamburg,victoria,italia,moldova,timpuriu de cluj,cardinal,perla,muscat d’adda,afuz-ali.
PRETUL ESTE NEGOCIABIL SI DIFERA IN FUNCTIE DE CANTITATEA DORITA.
ATAT POMII CAT SI VITA DE VIE CORESPUND NORMELOR SI SUNT DE CALITATEA I.
SE POATE ELIBERA ATAT FACTURA FISCALA CAT SI CERTIFICAT DE CALITATE.
PENTRU COMENZI MAI MARI OFERIM TRANSPORT GRATUIT LA DOMICILIUL CLIENTULUI.
RELATII LA TELEFON: 0726 342 704 (CHELARU EDUARD).

Ioana in 18 Martie 2012

Sunt din Cluj Napoca si m-ar interesa 2 butasi ceassla? Ma poate ajuta cineva cu o sugestie? Unde as putea gasi in zona?
Multumesc. irmuresan@yahoo.com

alexandra in 18 Martie 2012

pentru d-l. Grigore cam cati butasi se pot planta pe 5h de teren?ma intereseaza cei de vin.

GRIGORE in 16 Martie 2012

Pentru Alexandra depreferinta soiurile pentru zona Neamt datorita climei la dumneavoastra ar trebui soiuri mai timpuri si rezistente cum ar fi:de vin: cabernet , otonel, sauvignon, tamaioasa romaneasca ,resling italian, de masa: timpuriu de cluj, cheassla dore, muscat a\'dda, si moldova... Mai multe detali la nr. de tel:0720673536

GRIGORE in 16 Martie 2012

Pentru t george cele mai bune soiuri de vita de vie pentru bolta si nefiind pretentioase si cu o crestere rapida sunt muscatul d\'adda ,coarna neagra, afuz-alia ,si moldova.

GRIGORE in 16 Martie 2012

PERSOANA AUTORIZATA SI CU EXPERIENTA IN DOMENIUL POMICOL SI VITICOL ,OFER SPRE VANZARE BUTASI DE VIE INRADACINATI DE CALITATEA I SI II SOIURI DE MASA (muscat hamburg; muscat a\\\'dda;coarna neagra; moldova; victoria; afuz-ali; cheassla dore; perla zala; timpuriu de cluj) SI DE VIN ALBE(feteasca regala; muscat otonel; tamaioasa romaneasca; sauvignon) SI NEGRE( feteasca neagra; merlot; cabernet) PRETUL ESTE NEGOCIABIL IN FUNCTIE DE CALITATEA, SOIUL SI CANTITATE PRODUSELOR ACESTEA PUTAND FI TRIMISE SI PRIN CURIERAT. DETALI LA NR. DE TEL:0720673536. ROG SI OFER SERIOZITATE!!!

MIHAI in 16 Martie 2012

PRODUCATOR OFER SPRE COMERCIALIZARE BUTASI VITA DE VIE VIGUROSI SI SANATOSI URMATOARELE SOIURII:MUSCAT HAMBURG,MOLDOVA,ITALIA,VICTORIA,TAMINA,CEASSLA\"DORE,OTONEL,CHARDONAY,FETEASCA REGALA,FETEASCA NEAGRA,TAMAIOASA ROMANEASCA.LA CERERE SE SI PARAFINEAZA VITA PRET 4,5 RON/BUC
POMI FRUCTIFERII:PRUN,CAIS,PIERSIC,MAR,PAR,GUTUI,CIRES,SMOCHIN,MIGDAL SI VISIN PRET 10 RON.TRIMIT SI PRIN CURIERAT SAU LA O CANTITATE REZONABILA OFER TRANSPORTUL GRATUITPRETUL ESTE NEGOCIABIL IN FUNCTIE DE CANTITATE SI DE SOI.OFER MAI MULTE INFORMATII LA URMATOARELE NR DE TELEFON 0751542482 0724608884

BOTEA CONSTANTIN/ 0727303263 in 15 Martie 2012

vind butasi vita de vie altoita si pomi altoiti
MUSCAT DE HAMBURG,AFUS-ALI,ITALIA,COARNA,CEASSLA,FETEASCA ALBA,RISLING,OTONEL,MERLOT 4RON
POMI:MAR,PAR,GUTUI,PIERSIC,NECTARIN,PRUN,CAIS
EN GROS 8 LEI
EN DETAIL 10 LEI

CHELARU EDUARD in 14 Martie 2012

ptr radu.va pot ajuta cu butasi de aligote la 6 lei firul.ma outeti suna la 0726342704.multumesc.

radu in 14 Martie 2012

Vreau sa cumpar 140 de butasi vita de vie Aligote. daca ma poate ajuta cineva nr tel 0751340419. de preferat de prin zona dobrogei.

liliana in 13 Martie 2012

telefon 0767171466

LILIANA in 13 Martie 2012

Vand butasi vita de vie AFUS-ALI MOLDOVA KARDINAL,VICTORIA MUSCAT DE ITALIA TAMAIOASA MUSCAT DE HAMBURG PRET 6RON/BUC

CHELARU EDUARD in 12 Martie 2012

ptr alexandra:in principiu soiuri mai rezistente,cum ar fi:feteasca alba,regala si neagra,cramposie,otonel....

CHELARU EDUARD in 12 Martie 2012

ptr t george:muscat de hamburg,italia,victoria,moldova.....

t george in 08 Martie 2012

Va rog daca puteti sa imi recomandati un soi de vie pentru bolta
unul care sa nu fie pretentios si sa aiba o crestere rapida

alexandra in 08 Martie 2012

as dori sa stiu ce soiuri de vita se recomanda pentru judetul neamt.

vasy in 20 Februarie 2012

pot folosi ca portaltoi soiul moldova?

CHELARU EDUARD in 18 Februarie 2012

PEPINIERA POMICOLA SI VITICOLA OFERA SPRE VANZARE MATERIAL SADITOR POMICOL SI VITICOL LA PRETURI DE PRODUCATOR.
OFERTA:
POMI FRUCTIFERI ALTOITI:
MAR: golden delicious,idared,florina,starkimson,jonathan.
PAR: Williams,contesa de paris,favorita lui klapp,monica.
PRUN: Stanley,centenar,athan renglote,d’agen,tuleu gras,tuleu timpuriu,record,annaspath(anaspet),record.
CAIS: pannonia,falca rosie,dacia,tudor,traian.
PIERSIC: congres,springold,champion,dixired,nectard4.
CIRES: van,stella,germersdorf,boambe de cotnari.
GUTUI: beretzky,aromate.
VISIN: crisana,nana.
BUTASI VITA DE VIE:
BUTASI DE VIN: feteasca alba,feteasca regala,tamaioasa romaneasca,feteasca neagra,muscat ottonel,merlot,riesling,cramposie,ceasla.
BUTASI DE MASA: muscat de hamburg,victoria,italia,moldova,timpuriu de cluj,cardinal,perla,muscat d’adda,afuz-ali.
PRETUL ESTE NEGOCIABIL SI DIFERA IN FUNCTIE DE CANTITATEA DORITA.
ATAT POMII CAT SI VITA DE VIE CORESPUND NORMELOR SI SUNT DE CALITATEA I.
SE POATE ELIBERA ATAT FACTURA FISCALA CAT SI CERTIFICAT DE CALITATE.
PENTRU COMENZI MAI MARI OFERIM TRANSPORT GRATUIT LA DOMICILIUL CLIENTULUI.
RELATII LA TELEFON: 0726 342 704 (CHELARU EDUARD).

Betej stefan in 10 Februarie 2012

ma intereseaza sa cumpar butasi de vita de vie din soiurile rezistente pt.vin. A-ti auzit de soiul Vlad ma refer la cei din zona clujului unde a fost creat. Astept informatii

Maria in 29 Ianuarie 2012

Buna ziua, ma intereseaza sa cumpar pentru gradina, butasi de vie soiul Napoleon si Cardinal. As dori si citeva informatii despre ingrejirea fiecarui soi.

in 25 Ianuarie 2012

Salut . Am infiintat de unul singur o mica vie in gradina ( cca 50 butuci) din soiuri altoite cumparate de la Bricostore si Mr. Bricolage. Sunt interesat sa gasesc pe cineva de meserie, care poate veni in primavara la Corbeanca Ilfov sa faca o prima taiere de formare a viei. Este cineva interesat? Tel 07613055050 sau 021 2105413. Constantin

NINEL in 23 Ianuarie 2012

CE PRETURI AVETI DOMNUL GRIGORE ?

GRIGORE in 21 Ianuarie 2012

PERSOANA AUTORIZATA SI CU EXPERIENTA IN DOMENIUL POMICOL SI VITICOL ,OFER SPRE VANZARE BUTASI DE VIE INRADACINATI DE CALITATEA I SI II SOIURI DE MASA (muscat hamburg; muscat a\'dda;coarna neagra; moldova; victoria; afuz-ali; cheassla dore; perla zala; timpuriu de cluj) SI DE VIN ALBE(feteasca regala; muscat otonel; tamaioasa romaneasca; sauvignon) SI NEGRE( feteasca neagra; merlot; cabernet) PRETUL ESTE NEGOCIABIL IN FUNCTIE DE CALITATEA, SOIUL SI CANTITATE PRODUSELOR ACESTEA PUTAND FI TRIMISE SI PRIN CURIERAT. DETALI LA NR. DE TEL:0720673536. ROG SI OFER SERIOZITATE!!!

offebragreelsta in 18 Ianuarie 2012

If you have some spare time, You can visit these Forums:

Hosting forum - TopHostingForum.com
Gaming Forum - CellyForum.com
Health forum - ForumHealth.net

offebragreelsmo in 17 Ianuarie 2012

If You have some free time, you can visit these forums:

Hosting forum - TopHostingForum.com
Gaming forum - CellyForum.com
Health forum - ForumHealth.net

Adrian Dinca in 22 Decembrie 2011

salutare ,podgoreni!m-ar interesa o parere pertinenta care sa vizeze ce soi de vita nobila (preferabil rosu)s-ar potrivi in zona Bailor Govora,jud Valcea:zona deluroasa,expunere mare la soare,irigabila,terenul am impresia ca este cam sarac,dar se poate remedia...as opta pt burgund mare.multumiri anticipate!!!!

BOTEA CONSTANTIN in 02 Decembrie 2011

pt dl sami
va rog sa ma contactati la nr de tel 0727303263
am soiuri de vita de vie altoita cal l diverse soiuri

SAMI in 30 Noiembrie 2011

CUMPAR BUTASI DE VIE(cantitate mare,1000buc.)

george in 24 Noiembrie 2011

DORESC SI EU VREO 7 BUTSI DE soiul Cinsaut pentru gradina ca acum am aflat ca trebuiau pusi inpreuna cu muscatul de hamburg
cine ma poate ajuta ma gseste la 0752838242 george

viorel in 19 Noiembrie 2011

Articolul e foarte bun dar a uitat un lucru: soiurile care se preteaza la bolta in gospodarie!

Mocanu in 16 Noiembrie 2011

PERSOANA FIZICA CU EXPERIENTA, OFER SPRE VANZARE MATERIAL SADITOR VITICOL, DIVERSE SOIURI DE MASA SAU/SI VIN DIN PEPINIERA PROPRIE, PRECUM SI MATERIAL SADITOR POMICOL.EXPERIENTA NE DA INCREDEREA SA OFERIM GARANTIE SOIULUI, IN SCOPUL DE A SATISFACE DORINTELE CLIENTULUI. LA CERERE SE POT REALIZA COMENZI DE ALTOIRE PENTRU ANII URMATORI. PRETUL ESTE NEGOCIABIL IN FUNCTIE DE CANTITATEA , SOIUL SI CALITATEA PRODUSELOR. MAI MULTE DETALII LA TELEFON

BOTEA C-TIN in 14 Noiembrie 2011

adauga comentariul tau...
VIND BUTASI VITA DE VIE ALTOITA SI POMI FRUCTIFERI ALTOITI
HAMBURG,MUSCAT DE ADA,COARNA,.AFUS ALI,FETEASCA,OTONEL ,MERLOT,BUSUIOAGA DE BOHOTIN 4RON/BUTAS
POMI:MAR,PAR,PRUN,CAIS,NECTARIN,PIERSIC,GUTUI
EN-GROS 8LEI
EN-DETAIL 10 LEI
0727303263/PIETROASELE-BUZAU

NELU in 06 Noiembrie 2011

Buna seara! A fost informatie folositoare, dar eu mai am totusi o intrebare. Am o bolta cu sarme, un fel de spalier si vreau sa trec de la vita de vie pentru vin, la vie pentru masa(struguri dulci cu aroma). Ce soiuri de vie imi recomandati(in Ardeal)? In configuratia asta(bolta), nu pot s-o ingrop toamna. Mentionez ca am scos vita veche care oricum era batrana.
Va multumesc!

Grigore in 06 Noiembrie 2011

Vand butasi de vie si pomi altoiti di zona Dealu Mare regiunea Pietroasele com.Breaza soiuri de masa (muscat hamburg, muscat d\'adda, coarna neagra, moldova, victoria, afuz-ali, cheassla dorw, perla zala, timpuriu de cluj) si de vin albe (feteasca regala, muscat otonel, tamaioasa romaneasca, sauvignon) si negre(feteasca neagra, merlot, cabernet).Soiuri garantate, detali la nr, de tel 0720673536

Maxim in 05 Noiembrie 2011

Buna ziua.ma intereseaza ce soiuri de vie pentru vin sepreteaza pentru zona Botosaniului. multumesc

ghita in 04 Noiembrie 2011

Vand butasi de vita de vie altoiti si inradacinati calitatea I. Soiuri pentru vin alb si rosu..Detalii : http//cepage.wgz.ro.Expediem prin curierat

ghita in 01 Noiembrie 2011

Vand butasi de vita de vie altoiti si inradacinati calitatea I. Soiuri pentru vin alb si rosu. Expediem prin curierat

Marius in 01 Noiembrie 2011

Vand butasi vita de vie altoita si producatoare soiuri :
Altoita :
Muscat Hamburg - 4 lei
Afuzalie - 4 lei
Producatoare :
Capsunica Neagra -2.5 lei
Nohan(Fraga) - 2.5 lei

La cantitati mai mari pretul este negociabil .
Tel: 0741066157

Marius in 01 Noiembrie 2011

Vand butasi vita de vie altoita si producatoare soiuri :
Altoita :
Muscat Hamburg - 4 lei
Afuzalie - 4 lei
Producatoare :
Capsunica Neagra -2.5 lei
Nohan(Fraga) - 2.5 lei

La cantitati mai mari pretul este negociabil .

costel in 31 Octombrie 2011

ce soiri de vita-de-vie pentru vin merge in zona centrala a jud. Teleorman?

Dumitru in 31 Octombrie 2011

Vand butasi de vita de vie soiurile HAMBURG TAMAIOS, MUSCAT OTTONEL si FETEASCA. Calitatea I la 5 lei/fir si calitatea a II-a la doar 3lei/fir. Cei interesati ma pot contacta la numerele de telefon 0727693440 sau 0736119179, persoana de contact DUMITRU.

BOTEA CONSTANTIN/ 0727303263 in 26 Octombrie 2011

Producator de material saditor pomicol-pomi altoiti diverse soiuri
cais,nectarin,piersic,prun,par
en gros-8lei
en detail 10 lei
pret usor negociabil in functie de cantitate

stefan in 09 Octombrie 2011

de unde cumpar butasi?

rodica in 01 Octombrie 2011

buna seara, ma intereseaza ce soi de vita de vie se preteaza la Campina

ionescu in 25 Septembrie 2011

buna seara ! .ma intereseaza ce vita de vie se preteaza in Ploiesti atat de masa cat si de vin, la ce distanta se planteaza intre randuri,intre plante si fata de un gard de beton, ce vita se preteaza pt.o bolta , de unde pot achizitiona butasi care sa garanteze soiul respectiv, care este pretul?. Va multumesc

adi in 21 Septembrie 2011

salut ...as vrea sa aflu ce vita de vie pentru bolta se preteaza in judetul olt

Cristi in 04 Septembrie 2011

Buna ziua. AJUTOR VA ROG.Ma intereseaza ce soi de vie, pentru vin, se preteaza in zona Galati. De unde as putea sa cumpar butasi si daca pot baga in pamant corzi din butuci altoiti , este posibil sa se salbaticeasca cu timpul.

Mihai in 11 August 2011

in zona hateg stie cineva daca/ce soi de vie de vin merge?

mersi mult

mihai in 20 Iulie 2011

buna la toata lumea
Va rog daca cineva stie denumirea stiintifica a soiului de vita de vie...GAMIU.... sunt struguri negri si se folosesc mai mult in Dobrogea

BOTEA CONSTANTIN in 21 Iunie 2011

VIND POMI ALTOITI DIVERSE SOIURI
CAIS,NECTARIN,PIERSIC,PAR,PRUN
EN-GROS 7 RON
EN-DETAIL 10 RON
0727303263

mata in 11 Mai 2011

taranilor

Coltin in 10 Mai 2011

Fell out of bed feeling down. This has britghened my day!

.... in 29 Aprilie 2011

Vand vita de vie nobila in comuna Pechea, jud. Galati
7000 Ron. Rel la tel. 0752984882.

liliana in 04 Aprilie 2011

Pentru zona dumneavoasatra se preteaza victoria,afus-ali,cardinal si moldova.Pt mai multe detali sunati la 0767171466

petre in 03 Aprilie 2011

buna ziua vreau sa cumpar 500 butasi de vie ,pentru vin alb ,ce soi ma sfatuiti sa cumpar pentru zona dobrogea?va multumesc si astept raspuns

daniela in 30 Martie 2011

vreau sa cumpar 100-150 butasi vita de vie de masa pt gradina de langa casa , soiurti ce se preteaza la zona braila

sorin in 27 Martie 2011

da am cumparat.

liliana in 27 Martie 2011

Pt sorin :Ai cumparat cei 100 butasi de sauvignion?

sorin in 17 Martie 2011

vreau 100 butasi de cabernet sauvignion pentru craiova.

BOTEA CONSTANTIN in 12 Martie 2011

VIND BUTASI VITA DE VIE ALTOITA CAL I
MUSCAT DE HAMBURG,AFUS ALI,ITALIA,ITALIA,COARNA,CEASSLA,FETEASCA ALBA,OTONEL
OFER GARANTIE PE SOI
4RON/BUTAS
0727303263

BOTEA CONSTANTIN in 12 Martie 2011

VIND BUTASI VITA DE VIE ALTOITA CAL I
MUSCAT DE HAMBURG,AFUZ ALI ,ITALIA,COARNA,CEASLA,FETEASCA ALBA,OTONEL/OFER GARANTIE PE SOI
PRET 4 RON/BUTAS

liliana in 11 Martie 2011

vand butasi vita de vie din urmatoarele soiuri:moldova ,cardinal,afus-ali,lasta,muscat de hamburg, victoria,tamaioasa romaneasca ,italia

adrian in 10 Martie 2011

VAND BUTASI DE VITA DE VIE SI POMI FRUCTIFERI
BUTASI DE MASA :- Muscat Hamburg,Victoria, Afuzalie, Coarna, Ceassla, Perla de zala
BUTASI DE VIN :-Feteasca Regala, Otonel ,Tamaioasa ,Riesling ;Pino Noir ;Merlot ,Feteasca Neagra

Ghita in 09 Martie 2011

Vand butasi de vita de vie altoiti si inradacinati calitatea I. Soiuri pentru vin alb si rosu. Expediem prin curierat.Tel 0741767100
0723597420
0741395788

Ghita in 09 Martie 2011

Vand butasi de vita de vie altoiti si inradacinati calitatea I. Soiuri pentru vin alb si rosu. Expediem prin curierat

cosmin in 09 Martie 2011

informatii de mare ajutor

GRIGORE in 03 Martie 2011

Vand pomi altoiti diverse soiurii garantate si vita de vie, soiuri de masa si de vin. Mai multe detali la nr. de tel 0720673536. OFER SI ROG SERIOZITATE!!!

GRIGORE in 03 Martie 2011

Vand pomi altoiti diverse soiurii garantate si vita de vie, soiuri de masa si de vin. Mai multe detali la nr. de tel 0720673536. OFER SI ROG SERIOZITATE!!!

grig in 28 Februarie 2011

butasi de vita de vie inradacinati anul II -Persoana cu experienta in domeniul viticol vand butasi de vita de vie soiuri de masa(muscat hamburg, muasct d\'adda, coarna neagra, cardinal, marele negru, moldova, cheasla, victoria, perla zala) si de vin(feteasca reagla, feteasca alba, feteasca neagra, muscat otonel si merlot). Mai multe detali la nr. de tel:0720673536

ghita in 27 Februarie 2011

Vrei sa discutam despre vita de vie,despre altoiri sau despre vin acceseaza http//cepage.wgz.ro

Tibor Szucs in 27 Noiembrie 2010

Eu m-am ars de citeva ori de la piata si de la micii producatori...intradevar era un pret mult mai rezonabil dar a iesit in loc de moldova - riesling... si mai sunt 5 soiuri care habar nu am ce sunt... acum un an am cumparat de la www.multeplante.ro voi vedea... aici pe linga soiurile obisnuite am gasit si soiuri mai interesante fara samburi sau de ex suvenir si descriere... garanteaza soiul si am pastrat comanda in caz ca ar fi ceva problema..

chirac in 16 Noiembrie 2010

Soiuri de masa - Tamina , Muscat de Hamburg, Coarna neagra
selectionata, Chasselas dore, Italia
Soiuri de vin - Merlot, Sarba, Cabernet Sauvignon, Feteasca regala,
Babeasca neagra, Muscat Ottonel
Pretul este de 8,0 lei cu TVA , plata la ridicarea marfii.
Pentru cei interesati oferim prestari servicii: plantat butasi,plantat pomi fructiferi prêt negociabil.Totodata oferim la cerere toata gama de pomi frutiferi.
PRETUL ESTE NEGOCIABIL-TOATE PRODUSELE PREZINTA CERTIFICAT DE CALITATE ELIBERAT DE PRODUCATOR!!

TELEFON 0745178146

Nicu Silvestru in 05 Noiembrie 2010

Buna ziua,
Imi puteti spune denumirea stiintifica a vitei de vie cunoascuta sub numele 1001 ?

Cu stima,
NIcu Silvestru

Ghita in 29 Octombrie 2010

Vrei sa discutam despre vita de vie acceseaza http//cepage.wgz.ro

CHELARU EDUARD in 18 Octombrie 2010

MA PUTETI CONTACTA LA e_chelaru@yahoo.com sau telefon 0726 342 704.

CHELARU EDUARD in 18 Octombrie 2010

Pepiniera producem si oferim spre vanzare pomi fructiferi si butasi de vita de vie.
POMI FRUCTIFERI: mar,par,prun,cais,piersic,cires,visin,

BUTASI DE MASA :- Muscat Hamburg,Victoria, Afuzalie, Coarna, Ceassla
BUTASI DE VIN :-Feteasca Regala, Otonel ,Tamaioasa ,Riesling ,Merlot

adi c in 15 Octombrie 2010

VAND BUTASI DE VITA DE VIE SI POMI FRUCTIFERI
BUTASI DE MASA :- Muscat Hamburg,Victoria, Afuzalie, Coarna, Ceassla, Perla de zala
BUTASI DE VIN :-Feteasca Regala, Otonel ,Tamaioasa ,Riesling ;Pino Noir ;Merlot ,Feteasca Neagra


SOIURI DE POMI FRUCTIFERI:-Cires, Cais, Piersic ,Prun ,Gutui ,Par ,Mar ,Visin
CONCTACT: 0733514540 aaddii2@yahoo.com

BOTEA CONSTANTIN in 06 Octombrie 2010

VAND BUTASI VITA DE VIE CAL I
MUSCAT DE HAMBURG
ITALIA
AFUSALIE
CEASLA
FETEASCA ALBA
OTONEL
OFER GARANTIE PE SOI
4RON/BUTAS
0727303263

Ghita in 22 Septembrie 2010

Vand butasi de vita de vie altoiti si inradacinati calitatea I. Soiuri pentru vin alb si rosu.Pret negociabil.Expediem prin curierat E-mail ghita_biris@yahoo.fr Tel.0741767100

in 19 Septembrie 2010

altoire vita de vie

pave in 15 August 2010

vand 1000 mp plantati cu vie populara soiuri diferite in comuna DRIDU ialomita. este pe rod plantata de 10 ani. tel o744317850 , 2 euro mp

Luchian in 10 August 2010

Vand butasi de vita de vie orice soi cu certificati UE la cele mai mici preturi. Rog seriozitate

Florin vladu in 10 Iulie 2010

Pentru Ninel:
Da iese vin din struguri de masa in special Muscat de Hamburg iese un vin super,dar in combinatie cu alte soiuri de vin este si mai bine.

chelaru eduard in 21 Iunie 2010

Producator,ofer spre vanzare butasi vita de vie si pomi fructiferi altoiti.OFER SI ROG SERIOZITATE.
CALITATE GARANTATA SI PRETURI DE CRIZA!!!!!TEL: 0726 342 704

botea vasile in 06 Aprilie 2010

vand butasi vita de vie altoita, com.breaza, jud. buzau, zona viticola pietroasele.
soiuri de vin: feteasa alba, feteasca neagra, muscat otonel, tamaioasa romaneasca, pinot noir.
soiuri de masa: muscat hamburg, victoria, afuz ali, cheasla, perla de zala(hibrid).
tel: 0752/157542 , 0721/217805

Vand Vie in 16 Martie 2010

1 pogon vita nobila, Merlot
20 randuri x 80 butuci
sat Dealu Viei
zona Pietroasele
judetul Buzau
12000 euro negociabil
0728. 100. 000

Ghita in 09 Martie 2010

Scuze Cosmine .Telefonul este 0741767100 .

Ghita in 09 Martie 2010

Cosmine la ce doresti tu sa stii e mai greu sa afli pe forum .Suna -ma l 07410767100 sa mai povestim,s-au ia o carte despre vita de vie si studiaza.

cosmin in 02 Martie 2010

Pentru a obtine un buchet placut la vin ce soiuri se pot folosi?vreau sa plantez aproximativ 14 ari teren.Doresc un sfat si multumesc celui care il poate oferi.Pentru a obtine un vin rosu rubiniu ce soiuri imi trebuie?Vita cu struguri rosii vrea sa-i plantez acasa?Astept raspuns.Sunt din zona Ocna Mures.

ghiorghe in 22 Februarie 2010

cumpar vita de vie altoi va rog cumpar neaparat aproximativ 600 de soiuri pt un teren numarde contactare0352416002 pana in pretul de 30 de lei

Ghita in 12 Februarie 2010

Vand butasi de vita de vie altoiti si inradacinati calitatea I. Soiuri pentru vin alb:FETEASCA ALBA,FETEASCA REGALA;RIESLING;SILVANER;NEUBURGER,PINOT GRIS.Expediem prin curierat E-mail ghita_biris@yahoo.fr Tel.0741767100

eugen in 10 Februarie 2010

pentru petre
intra pe< www.sem-luca.ro > si poti lua legatura cu ei prin e-mail.
au acolo ce te intereseaza. este an de plantat vita de vie datorita precipitatiilor multe cazute in iarna

Petre in 07 Februarie 2010

Citesc si m-am desumflat.Parca nu imi mai vine sa-mi infiintez bucatica mea de vie . Si cit curaj mi-am facut .Totusi nu ma dau batut pina si babele au o bucatica de vie acolo... Nu-i asa? Daca este cineva din zona Iasului si poate sa-mi vinda butasi de Otonel si Capsunica 100 de bucati, as fi interesat contact petrariupetru@yahoo.com

adi in 01 Februarie 2010

vand butasi de vita de vie certificati contact :073514540 sau aaddii2@yahoo.com ROG SERIOZITATE !!!

catalin in 30 Ianuarie 2010

Pentru cei care doresc sa cumpere vita de vie ii sfatuiesc sa se adreseze statiunilor viticole;asa nu vor avea de suferit;la statiunile viticole cand ti se vinde un soi, acela este si nu altceva;cei care se incumeta sa cumpere\"peste gard\" cum se spune, au parte numai...stiu ei de ce.

Adrian in 25 Ianuarie 2010

Stimati corespondenti am 10 ha de vie asa incit cunosc la majoritatea ce doriti.Pentru zona moldovei treceti granita si cumparati soiurile dorite de la fratii vostri.Pentru ceilalti deschideti blogul,,butasi de vita de vie selectionati,, pentru cei din zona Dealu Mare gasiti material saditor la Breza de Buzau luati vita de vie care sa aiba certificat de garantie altfel sar putea sa dati chicx.Pentru a sti cum sa stropiti via apelati la centrela cu materile fito sanitare. 25.01.2010 Tetefon 0727265692 Succes.
Bucuresti

eugen in 18 Ianuarie 2010

cind cineva nu stie nici sa scrie corect numele unui soi de vita de vie, nu poate fi de incredere ca iti vinde ceeace pretinde .

FLORIN VLADU in 18 Ianuarie 2010

ATENTIE ! CE CUMPARATI,DE LA CINE CUMPARATI.
EU AM LUAT-O IN BARBA,DE LA OM AL LOCULUI,MATERIALUL ERA DE LA ALTUL (PRODUCATOR DE BUTASI SI POMI )
AM CUMPARAT CHEASHLA DE MASA PENTRU VITA PE BOLTA SI AM CULES DUPA 3 ANI DEZAMAGIRE,STRUGURI MICI CU BOABE MARUNTE PIELITA SUBTIRE NUMAI DE MASA NU SUNT;NOROCUL MEU CA SUNT NUMAI 2 BUTUCI,MA GANDESC SA-I SCOT.
INVESTESTI,MUNCESTI,INGRIJESTI SI CAND ESTE SA CULEGI ...
VA UREZ SUCCESE TUTUROR;VANZATORI SI CUMPARATORI !

adrian in 11 Ianuarie 2010

pentru doamna cornelia maliga ce soiuri v\'ar interesa ...oferim certificat de garantie factura si ce acte mai aveti nevoie aaddii2@yahoo.com

adrian in 11 Ianuarie 2010

pentru domnu SBARNU ION am pinot noir si merlot v\'a pot oferii acte si certificat de garantie aaddii2@yahoo.com sau 0733514540

eugen in 09 Ianuarie 2010

pentru Zbarnu
cauta la timisoara- SEM LUCA-eu acolo am vazut pe net ca au mai multe soiuri pentru care garanteaza calitatea si crede-ma ca , conteaza f mult. Au si niste preturi rezonabile. nu te sfatuiesc sa iei de la particulari, nu iese ce cumperi. Sint patit.

SBARNU ION in 09 Ianuarie 2010

Doresc sa achizitionez butasi de Merlot sau Pinot Noir in apropiere de Arad

eugen in 05 Ianuarie 2010

pentru cornelia maliga
ai trecut gresit nr.de telefon. nu exista nr de tf cu 9 cifre

cornelia maliga in 04 Ianuarie 2010

as dori sa umpar o vie dar inainte de a cumpara vreau so vad apelati la numarul 079537641

eugen in 04 Ianuarie 2010

stie cineva un producator de butasi de vita de vie -CRAMPOSIE-?
M-ar interesa!!!!

Matei Nicolae in 31 Decembrie 2009

Moldova Streni, Vorniceni. Sunt productor cu stagiu mare la producerea i vnzarea botailor de via de vie. n prezent ne orientm la via de vie european. Primesc comenzi i pentru cele tehnice. Consult. (237)46850

Matei Nicolae in 31 Decembrie 2009

Vorniceni. Sunt productor cu stagiu mare la producerea i vnzarea botailor de via de vie. n prezent ne orientm la via de vie european. Primesc comenzi i pentru cele tehnice. Consult. 079905403

in 28 Decembrie 2009

vreau informatii despre soiul sauvignon blanc

aaddii in 02 Decembrie 2009

VAND BUTASI DE VITA DE VIE :SOIURI DE BUTASI:- Muscat hamburg,Victoria,Afuzalie,Coarna,Ceassla,Feteasca Regala,Otonel,Tamaioasa,Riesling ,Capsunica ,Riesling...
conctact : 0733514540

gabi in 03 Noiembrie 2009

am de vanzare butasi vita de vie.pt detalii accesati www.vita-de-vie.wgz.ro

veghe in 27 Septembrie 2009

PENTRU MIHAIL, 06 IULIE 2009

Da !!
Se poate muta via in alt loc dar e foarte greu si complicat.
Actiunea se face toamna, dupa ce via a stat din vegetatie.
Butucii se scot cit mai de adinc, se lasa un numar redus de lastari, 3-4 lastari de cite 6-8 ochi. Se planteaza in gropi pe noul loc iar primavara se taie toti lastarii la 1-2 ochi.
Daca ai sansa si e o iarna umeda, s-ar putea sa se prinda toti butucii...
Nu ai rod in primul an dar incepind cu anul al doilea ai putea culege ceva.
Eu am facut asta cu vreo 15 butuci si aproape am reusit.
Iti doresc succes !

Aurelia B in 09 Septembrie 2009

Toate articolele sunt interesante,dar acum pe mine ma intereseaza ce lucrari se fac toamna si primavara la o cultura de vita de vie (mai multe soiuri de struguri de masa:victoria,coarna.hamburg,otonel).Am plantat langa casa 140 butasi din toate soiurie in zona Buzaului..Este primul an,nu stiu cum se intretine,cum se taie etc.Multumesc anticipat .

IMANDAN LIVIU in 24 August 2009

ARTICOL EXCELENT

SirLeo in 31 Iulie 2009

Pe mine m-ar interesa care vie de soi alb, produce cel mai mult vin si cat mai aromat.. Stie cineva?

MIHAIL in 06 Iulie 2009

Se poate muta o vie in alt loc ? Daca da, ce reguli trebuiesc respectate si daca via mutata poate rodi in anul urmator?
Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.

eu in 29 Aprilie 2009

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ANGHEL P in 02 Aprilie 2009

VAND DIFERITE SOIURI DE VITA DE VIE PRET 5 RON PER BUC NR DE TEL 0761634081

costea veronica in 25 Martie 2009

DE CE DOMNILOR PROPRITARI DE INTERNEY NU VRETI SA DATI VOIE LA MAI MULTE INFORMATII DESPRE VITA DE VIE DE EX. INMULTIREA PRIN BUTASI CU CE VA DERANJEAZA DACA EU AM SAU NU ROADA ?NU CUMVA PROMOVATIA MAFIA EXCROCILOR CARE VIND PE POST DE BUTASI DE VIE BUTASI DE ZMEURA SI ALTELE CARE SEAMANA ZDROBITORCIND SINT MICI CU MUSTACIORI?

viorel in 15 Martie 2009

vreau sa tund si eu bolta de vita de vie si nu stiu cum se tunde

Mobilro SRL in 14 Martie 2009

Soiurile de vita de vie comercializate de noi: Cardinal, Muscat de poloskei, Anita, Afuz Ali, Muscat de Hamburg,
Italia, Moldova, Belgrad - soi fara sambure
Vnusz- soi fara sambure si numeroase soiuri de vin.
Pe pagina web www.florisifructe.ro meniul vita de vie , gasiti descrierea soiului si pozele acestora.

pop_ghita@yahoo.com in 11 Martie 2009

Doresc sa cumpar 10 - 15 butasi de R.10(MUSCAT DE POLOSKEI)rog pe ,cine poate sa ma ajute

Multumesc anticipat
Ghita Pop

Ghita B in 09 Martie 2009

Vand butasi de vita de vie altoiti si inradacinati.Soiuri pentru vin alb :FETEASCA REGALA;FETEASCA ALBA;NEUBURGER;SYLVANER;PINOT GRIS;CHASSELAS;RIESLING DE RIN;RIESLING ITALIAN
telefon:0741767100

adrian in 07 Martie 2009

Buna tuturor. As dori sa cultiv o suprafata de 500 mp cu vita de vie pentru struguri de vin, in zona orasului Amara, jud Ialomita.
Poate cineva sa ma indrume din ce loc sa achizitionez material saditor ? Este posibil ca vita de vie din zona Valea Calugareasca jud Prahova sa fie compatibila pentru zona Baragan ?
Va multumesc tuturor celor care va veti aloca timp pt mine si un an bun tuturor romanilor

Pop Gheorghe in 24 Februarie 2009

sunt din mm valea somesului,la iesirea din cheile Ticaului,doresc sa plantez in curte,vita de vie nobila de masa si vin,nu stiu ce soiuri ar merge in conditiile climatice din zona.prefer soiuri albe.daca cineva cunoaste zona si poate rog sa-mi faca o recomandate atat de soiuri cat si in ce priveste infintarea si intretinerea ei.

Tiberiu Suciu in 23 Februarie 2009

Buna,
Multe informatii si posibilitate de cumparare pe pagina: www.struguridemasa.ro
Multumesc

dragomir laurentiu in 19 Februarie 2009

buna sant laur si doresc sa achizitionez 400 de butasi de vita de vie CPSUNICA ( atentie ; sa fie strugurele de culoare neagra si sucul din bobita sa fie roz )

Gigi.bulbuc in 03 Februarie 2009

Rugamunte: Cei care aveti butai de vi pentru vnzare scriei i soiul, altfel ne dm plas reciproc.

DINU DUMITRU in 16 Ianuarie 2009

As dori sa stiu ce soiuri de vie se preteaza in Deva?Am cateva fire de vie aproape raul MURES, intr-o gradina si pana toamna tarziu strugurii nu se coc.

marian in 07 Ianuarie 2009

ce fel de soiuri de vita de vie s-ar potrivi intr-o zona secetoasa(Teleorman),pentru vin

decebal in 29 Decembrie 2008

ce soiuri de vita de vie merg in zona salonta si depresiunea beiusului .soiuri de masa si vin ,alb si negru.doresc mod de plantare intretinere ,timp de coacere,perioada optima de culegere
mod de preparare a vinului,pastrare. posibilitati de achizitionare a butasilor.

florin adrian in 21 Decembrie 2008

ma numesc florin,m-ar interesa achizitionare de ceva soiuri de vita de vie de masa ,ceva numit popular tata vaci ceva tamaiosi+struguri negri de masa toti altoiti doresc s-mi specificati si pretul si zona din care sunteti eu sunt din slatina judetul olt.daca veti dori si i-mi veti raspunde vreau sa precizez ca nu doresc multi butasi in jur de 60 .va multumesc .vflorinadrian@yahoo.com
cu stima florin adrian

edy in 04 Decembrie 2008

daca aveti vie pe spalieri puteti sa faceti marcotaje ca sa va inmultiti rindurile .economisiti bani si foarte mult timp

nick in 19 Noiembrie 2008

acest site de mesaje nu este conceput intr-o forma prea buna. postacii de mesaje nu pot schimba intre ei pareri, adica: orice mesaj sa aiba si posibilitatea de a fi comentat, replay.
multumesc

CRICOR2006 in 13 Noiembrie 2008

Vand material saditor de vita de vie,soiuri de masa si de vin,categorie biologica certificata,calitate conform STAS.
Pretul este de 4 lei/buc.Tel.0722550974,0238/723378,cricor2006@yahoo.com


Costel in 10 Noiembrie 2008

Vand butasi vita de vie nobila: de masa(muscat hamburg, napoleon, coarna, chasla, feteasca neagra), de vin(muscat otonel, reasling, tamaioasa romaneasca, feteasca)
Tel.0721106781(Costel)

Biris Gh. in 02 Noiembrie 2008

Soiurile:FETEASCA REGALA;FETEASCA ALBA;MUSCAT OTTONEL;NEUBURGER;SYLVANER;PINOT GRIS;CHASSELAS;RIESLING DE RIN;RIESLING ITALIAN,sunt recomandate pentru zona judetelor Cluj;Mures;Bistrita-Nasaud(podgoria Lechinta)

CRISTIAN in 02 Noiembrie 2008

VREAU SA CUMPAR BUTASI DE VITA DE VIE CARE SA MEARGA IN NORDUL TARII TEL 0768153471

elena in 02 Noiembrie 2008

va rog frumos sa mi spuneti unde pot gasi butasi de vita de vie nobila care sa MEARGA IN NORDUL TARII

Biris Gh in 02 Noiembrie 2008

Vand material saditor viticol soiuri :FETEASCA REGALA;FETEASCA ALBA;MUSCAT OTTONEL;NEUBURGER;SYLVANER;PINOT GRIS;CHASSELAS;RIESLING DE RIN;RIESLING ITALIAN
telefon:0741767100

cristian in 02 Noiembrie 2008

as vrea sa cumpar butasi de vita de vie care sa mearga in nordul tarii ceva nobil

Biris Gheorghe in 02 Noiembrie 2008

Vand material saditor viticol soiuri :FETEASCA REGALA;FETEASCA ALBA;MUSCAT OTTONEL;NEUBURGER;SYLVANER;PINOT GRIS;CHASSELAS;RIESLING DE RIN;RIESLING ITALIAN

Ion Racoveanu in 18 Octombrie 2008

Sunt si auriti de-s asa de scumpi ?

rotaru - balteni Peris -Ilfov in 14 Octombrie 2008

Doresc sa cumpar butasi de vita nobila - pentru a obtine vin alb sec si hamburg pt. comsum ; rog seriozitate - email sau tel .0722437537

megyesi stefan in 05 Octombrie 2008

deam vanzare pomi fructiferi,vita de vie si tranafiri 0748795176

megyesi stefan in 05 Octombrie 2008

am vita de vie de vanzare

nick in 08 Iunie 2008

ionel, intrebarea este grea.
trebuie sa spui prima data ce soi de vita ai, si pentru ce simptoma via trebuie stropita.
dupa ce identifici boala respectiva...cauti obtiunile ecologice

eduard in 02 Iunie 2008

Ce soiuri de masa ati putea sa-mi propuneti sa sadesc ? pentru comercealizare ?

ionel vandici in 22 Mai 2008

Va rog sa-mi dati si mie un sfat!Cum se poate stropi vita de vie in mod ecologic?

Ovidiu Sv in 04 Aprilie 2008

cine vrea sa cumpere butaci de vie sunt la Sarca , langa Iasi , 8 lei buc

geanina in 21 Martie 2008

sunt interesante info. dar nush dak se gasesc p la noi prin tara

Costina Rotaru in 20 Martie 2008

Daca mai sunteti interesati sa cumparati vita altoita, soiuri nobile va rog sunati la nr. de telefon 0744.420.933

mircea in 03 Martie 2008

vreau sa cumpar butaci de vita de vie

Gicu in 26 Februarie 2008

Daca aveti vita de vie de masa faceti atunci cind o tundeti asa numitele ciocirlii, adica circa 5 cm. de vita batrina de la care porneste o cordita noua la care se lasa 5-6 ochi.Aceasta este o ciocirlie(cirlige) sau cum se mai numesc in alte parti.Acestea se ingroapa in pamint cubucata de coarda veche in jos.Se va uda la 2-3 zile si veti obtine butasi de vie destul de buni ca si cei altoiti. Conditia este sa nu_l obisnuiti cu chimicale.Puneti gunoi de grajd si daca obs. ca apare vreo boala stropiti ci zeama bordeleza 0,1 la%. Succes. Gicu

nick in 17 Februarie 2008

eu nu as pune "botele alea" asa la intamplare.
trebuie sa fiu sigur ce soi este, dupa aia, ce perioada de coacere are. dupa care as cerceta soiul respectiv daca face vin ce calitate, must, struguri de masa, stafide..etc. cu fara samburi. totusi mi-se pare ciudat cu soiurile astea..ele se numesc diferit in diferite tari...francezii si italienii au soiuri bune...dar in ro este prea rece ..in special in nord...totusi exista niste hibrizi de cabernet care ajung la maturitate si in zone mai reci...sunt in cercetare..

ioan in 08 Februarie 2008

caut sa cumpar butaci vita de vie,cer seriozitate. astept raspuns pe d3m3ntialu_valy@yahoo.com

ionut bacau in 08 Februarie 2008

sunt utile aceste sfaturi??????nu prea...dar totusi sub bune, mai postati ceva despre vie "cortine pt vie" si altele.. astea sau invechit

georgiana in 27 Noiembrie 2007

Am de vanzare vita de vie altoita zona Pietroasele.Adresa pe care ma puteti contacta este georgiana_popa2003@yahoo.com.

ENE TRANDAFIR in 16 Noiembrie 2007

AS DORI SA CUMPAR MAI MULTI BUTASI DE VITA.LOCUIESC IN BUCURESTI.TEL.0723565783.

MITITELU OLIMPIA in 30 Octombrie 2007

este nemapomenit acest sait dar nu stiu cum sa aflu :cum si mai ales cind se sadesc lastari de vita de vie intro gradina de casa.. ma poate ajuta cineva?????

MITITELU OLIMPIA in 30 Octombrie 2007

este nemapomenit acest sait dar nu stiu cum sa aflu :cum si mai ales cind se sadesc lastari de vita de vie intro gradina de casa.. ma poate ajuta cineva?????

luchian in 22 Octombrie 2007

vand butaci de vie orice soi

STILO in 31 Iulie 2007

PARERI SANT MULTE. NU E CHIAR ASA DE SIMPLU CU VIA DAR E NECESAR , FRUMOS SI CU FOLOS. DECI LA MUNCA

cristi oradea in 10 Mai 2007

Am un mesaj pentru toti, nu va stresati sa cumparati vita de vie .. un butas aprox 220.000 in magazine , FORGET IT! cAND SE TUNDE VITA DE VIE , VA INTERESATI CINE ARE DE MASA , IAR ACEL OM CAND O TUNDE MERGETI LA EL II DA-TI 100.000 - 200.000 DE MII LEI SI VA DA EL VIE TUNSA .. "BOTELE" ALEA LE BAGATI IN PAMANT SI SE PRIND FOARTE BINE ... ASA CA NU VA ARUNCATI BANII , FACETI CUM VI-AM ZIS , SI PE URMA INMULTITI SINGURI .. EU ASA AM FACUT , AM PRIMIT SI AM INMULTIT , ACUM AM O GRAMADA, IAR IN PRIMUL AN DE LA PLANTARE AM AVUT DEJA STRUGURI PE EI .. DIN UNGARIA I-AM PRIMIT .. NORMAL AR TREBUI SA DEA ROADA IN AL DOILEA AN , DAR ASTIA DE MASA VAD CA DAU SI IN PRIMUL AN , NU FOARTE MULT DAR DA ROADA .... BAFTA !!

irca in 08 Mai 2007

informatii despre vita de vie din cartea rosie

CRISTI in 07 Aprilie 2007

AS VREA SA STIU UNDE SE GASESC BUTACI DE VITA DE VIE LA NOI IN TARA

cris in 05 Aprilie 2007

va rog frumos puneti ceva despre vita de vie!!please

cristina in 04 Aprilie 2007

trebuia sa puneti despre vita de vie !adik dspre ciclul ei de viata!!si asa mai departe

savu roxana in 31 Martie 2007

as vrea sa stiu ce soiuri timpurii de vita de vie nobila de masa se pot cultiva in partea moldovei si centre de unde as putea sa cumpar botasi.Si as vrea mai multe informatii{epoca de maturare} a soiului Moldeva.Astept raspuns.Multumesc anticipat.
Ti-au fost de folos aceste informatii?
Parerea ta este importanta pentru noi, de aceea te rugam sa voteazi acest articol.

Foarte slab << 1 - 2 - 3 - 4 - 5 >> Foarte bun

Multumim!

Recomandari

Servicii Utile

ALTE ARTICOLE DIN ARBUSTI

Soiuri de vita de vie pentru gradina de langa casa
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate