Tratamente cu plante - Fibromul uterin

Tratamente cu plante - Fibromul uterin

Miercuri, 13 Iulie 2011
5118 vizualizari | 1 comentarii

 

Circa trei din patru femei, intre 25 si 45 de ani, au aceasta boala. Fibromul apare de cele mai multe ori sub forma unui nodul, a unei umflaturi pe uter, si se dezvolta din tesutul fin al acestuia, numit myometrium.

Mecanismul de aparitie a fibromului uterin este foarte interesant. Totul porneste de la o celula "scapata din frau". O singura celula se reproduce in mod repetat, creand in final o masa distincta, ferma, de consistenta cauciucata, de culoare pala.

Ritmul de crestere a unui fibrom variaza da la o femeie la alta, iar femeile active sexual sunt predispuse cu predilectie sa dezvolte aceasta boala. Ea nu apare niciodata dupa menopauza si este foarte rara la femeile care au mai multi copii.

Remedii interne

Coacaz negru (Ribes nigrum) - se foloseste extractul glicerinat din muguri, conform indicatiilor producatorului. Se poate lua in combinatie cu extractul din muguri de zmeur. Se ia in acest caz cate o lingurita din amestec, de trei-patru ori pe zi, cu 15 minute inaintea meselor.

Coada soricelului (Achillea millefolium) - se pun doua lingurite de flori maruntite la 250 mililitri de apa clocotita. Se acopera pentru 15 minute, apoi se strecoara. Se consuma doua-trei cani pe zi.

Cerentel (Geum urbanum) - o lingura de radacina maruntitase pune la 250 mililitri de apa, se fierbe timp de cinci minute si apoi se strecoara. Se consuma trei cani pe zi. Este util si in cazurile in care exista hemoragii. Se foloseste si in spalaturi vaginale.

Cretisoara (Alchemilla vulgaris) - doua lingurite de planta maruntita se pun in 250 mililitri de apa clocotita. Se acopera 15 minute, apoi se strecoara. Se pot consuma doua-trei cani pe zi. Ajuta la regalrea glandulara, actioneaza asupra gonadelor si a corticosuprarenalelor.

Lemn-dulce (Glycirrhiza glabra) - o lingurita de radacina maruntita se pune la 250 mililitri de apa clocotita. Se acopera 15 minute, apoi se consuma trei cani pe zi. Contine o serie de fitohormoni utili tratamentului.

Napraznic (Geranium robertianum) - se face pulbere de planta, cu ajutorul rasnitei de cafea, apoi se cerne prin sita fina. Se pastreaza in recipiente inchise ermetic, dar nu mai mult de trei zile. Se va lua cate o lingurita de planta, de trei ori pe zi, cu 15 minute inaintea meselor principale. Se face tratament timp de trei-sase luni, in functie de marime fibromului. Se asociaza si cu tinctura de madite de zmeur si tinctura de propolis, cel putin trei luni. Are efecte antitimorale directe si, in plus, are darul de a revigora organismul, ajutandu-l sa lupte cu boala. Contine germaniu, care este un element foarte util.

Patrunjel (Petroselinum crispus) - doua linguri de radacina se vor pune in 400 mililitri apa. Se lasa sa fiarba timp de 20 de minute la foc mic ( pana scade apa la 200 mililitri). Se adauga apoi si trei-patru frunze de foi de dafin. Se consuma in doua-trei reprize, in cursul zilei.

Pelin (Artemisia absinthum) - o lingura de planta maruntita se pune la 250 mililitri de apa clocotita. Se ia apoi de pe foc. Se lasa acoperit pentru zece minute, apoi se strecoara. Se vor face doua astfel de ceaiuri pe zi. Este un ceai foarte amar, dar foarte util. Ajuta la dezintoxicarea organismului si poate sa ajute si la diminuare fibromului sau chiar la eliminarea sa.

CE SPUN VIZITATORII

Ramesh in 10 Decembrie 2015

Sighian spune:Prefer oricand o iginea mai precara decat e-urilor introduse artificial in alimentatie!Experimentul Codex Alimentarius eencepe cu Rome2nia. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să eenceapă implementarea Codexului , alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei). Codex Alimentarius este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc.Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este altceva dece2t una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cca doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de forţele oculte.Nu a trecut o lună şi iată că apare ştirea că Rome2nia este prima ţară din lume care va folosi een agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de Codex Alimentarius . Produsele vor furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapa. Pentru publicul larg se spune că beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate een primul re2nd de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata een care se obţine recolta. După ce acest produs va fi experimentat een Rome2nia, urmează să fie omologată utilizarea lui şi een Olanda, Germania , Franţa, SUA, Canada şi Marea Britanie. Neoficial, conform cercetătorilor care combat Codex Alimentarius , folosirea produselor cu initium sporeşte cu pe2nă la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid een combinaţii chimice, devenind reziduală een organism. De pilda 1 mg de initium intrat een organism o singură dată se elimină een aproape un an. Ori, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum initium ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne.Dumnezeu să-i ajute pe rome2ni ! Nu suntem obligati sa mancam porcariile astea , toti romanii sa protesteze ! Toti romanii de la oras si de la tara sa fie informati de acest genocid si mai ales agricultorii ! Sa-si stropeasca ministrul agriculturii gradina lui de-acasa cu substante toxice impuse de Codex Alimantarius, nu poporul roman!
Ti-au fost de folos aceste informatii?
Parerea ta este importanta pentru noi, de aceea te rugam sa voteazi acest articol.

Foarte slab << 1 - 2 - 3 - 4 - 5 >> Foarte bun

Multumim!

Recomandari

Servicii Utile

ALTE ARTICOLE DIN TRATAMENTE NATURISTE

Tratamente cu plante - Fibromul uterin
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate