Tratamente naturiste - proprietati terapeutice ale plantelor, reteta, remediu, diete

Mai multe despre Tratamente naturiste

Tratamente Cuperoza

Afectiunea poate apare la toate tipurile de ten si este data de dilatari permenente a capilarelor sangvine superficiale. Se evidentiaza pe piele ca o retea, impunand o imperfectiune inestetica a pielii, fiind mai frecventa la femeie.

Ingrijirea parului cu ajutorul plantelor

Parul este un atribut al frumusetii capului. Sporeste farmecul tenului si ascunde micile lui imperfectiuni. Pastrarea fiziologiei lui normale se asigura printr-o Ingrijire atenta si la timp, din care nu trebuie sa lipseasca plantele ca remediu naturist.

Macesele intaresc sistemul imunitar

Pentru intarirea sistemului imunitar folosim macesele sub forma de decoct indulcit cu miere de albine, cat si de macerat cu miere de albine.

Secrete naturale pentru un ficat sanatos

O mancare grea, un pahar de bautura in plus... sunt ispite alimentare carora multi le cedeaza si care, isi pun amprenta asupra bunei functionari a ficatului.

Leac de dovleac

Dulceag la gust si parfumat, grasunul dovelac este pe cat de mare, pe atat de darnic. Stie o multime de leacuri pentru sanatate, are secrete de frumuseste si se recomanda ca aliat in diete.

Galbene si sanatoase

Luminite galbene, stranse in buchetele, uscate si puse pe sifonier. Asa faceau bunucile noastre rost de o... farmacie frumos mirositoare, la indemana si foarte ieftina.

Petale de trandafiri in... cana ta

Cand spui petale de trandafir, te gandesti la declaratii de iubire, la poezii de dragoste, la nopti pline de pasiune.

Gutuia - Un fruct uimitor

Inca de acum 4000 de ani, gutuia si-a castigat renumele de leac pentru foarte multe boli. Si nu se dezminte!

Mergi la pagina:
Tratamente naturiste
© 2006-2010 GradinaOnline.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea GradinaOnline.ro si nu pot fi preluate fara acordul sau scris.
Contact | Publicitate